konstant trött...

Har verkligen sovit i mängdre de senaste dagarna nu, men är fortfarande lika trött. Känns väldigt konstigt och särskilt konstigt för att vara mig.
Jag brukar somna vid 4-5 på morgonen eftersom jag är van vid att jobba på natten, men nu har jag somnat vid 10  på kvällen och sovit halva dagen känns det som.
Har kommit upp nu iaf och ska ner och hjälpa Darling med hans prov. Han koncentrerar sig mer när man är med nere och så kna jag förklara det jag vet men inte han.
Sen blir det en tur till Nautilus med så man får lite motion idag med.
För sen är det jobb och då blir det inte mycke gjort förrän jag kommer hem igen på Lördag.
Då ska vi även iväg och bowla och äta en bit mat.
Ska bli jättekul.
Nee, nu ska jag försöka få iordning mig så vi kommer i väg här.

Ha en bra dag alla...

Busfabriken...

Ja i Söndags va vi ju på Busfabriken och lekte av oss med Lillkillen och hans kusin med familj. Otroligt nog håller sig datorn i lite schack nu så jag kunde ladda upp lite bilder.


Ja vad ska man säga...


Sådan far sådan son... ;)


Brottning avlöste bollkriget...


Vem vinner??


Standardposen... ;)


Studsmattan va populär...


Igen...


o igen...


Elefanten va lite läskig så jag gick med fram... yey...


Avancerad ridning...


Trevliga folket... haha

Ja det hela taget en lyckad dag som senare slutade med jobb och en sen natt till Sthlm. Men nu är man hemma igen och jag ska snart ner och träna.
Ja, ni läste rätt!!! Jag ska ner till Nautilus och ge kroppen en liten omgång på någon maskin. Får ju börja lite lugnt.
Ringde till Nautilus och kollade hur det låg till med mitt kort, för dom drog fortfarande pengar via autogiro, och får då reda på att det ligger löpande=) så då är det ju bara att sätta igång.

Så det kommer bli skönt som faen om jag bara får fart på mig så jag inte lägger av sen....

Nu är det dags...

Att snart börja tänka på att skaffa en ny dator eller något. Den låser sig typ hela tiden och tar väldigt lång tid på sig att starta upp. Så bloggen lär bli väääldigt lidande, tyvärr. Jag vill ju annars försöka skriva när jag är hemma från jobb och så. Går ut igen på torsdag, så har ju någon dag till godo.

Men om datorn fortfarande fuingerar när kjag svarat på alla kommentarer så ska jag försöka skriva lite till=)


Dags för att röra på fläsket...

Ja nu ska vi iväg till busfabriken med lillkillen och hans kusin med familj. Därefter blir det nog en liten tur till Sophie o alla pollarna. Hon har ju en del om man säger så;)

Så det blir bara ett litet patetiskt inlägg men ni märker att jag försöker iaf=)

Ha en bra dag=)

Ett gott skratt förlänger livet...



Tyckte den va otroligt söt=)

Me löööw...



Va på Willys igår och dom reade ut min älsklingsglögg för hela 2 kronor paketen så då fick ett flak följa med hem. Dom går inte ut förrän 2011 så har ju hela nästa jul på mig att dricka upp dom. Det gör jag utan problem:)

Har ju lovat att lägga ut en bild på min nya hårfärg. Ja bilden e inge bra, men ni ser iaf lite hur det ser ut. Kommer nog bättre bilder framöver med=)



Nu ska jag surfa lite rundor på internet innan jag väcker Darling. Han har sovit lite för han va trött. Lillkillen kollar på Piff o Puff och jag sitter framme vid tvn med datorn i knät, typ så långt elsladden räcker. haha.


Massa bilder...

 Singstar   Mange provar kläder?   bus på julafton   Tomten kommer   Tomten bannar Chris för att han typ sover   Lillkillen ger tomten dricka 
 hjälper tomten med klapparna   och ger tomten kram   Nyår   Nyår   Nyår   Nyår   Gänget samlat på Nyår 
 Tempel Nyår   med "fin" dans   och rejäla lyft 
 ute o kollade raketer   och lite mer   jag o anneli förra helgen.

Ja nu fick ni en del bilder, gamla som nya. Lovar att försöka bli bättre att lägga upp lite kort. är lite dålig på det.

Mitt nästa måste...


/google

Denna är något jag bara må¨ste införskaffa mig.
Behöver ju inte tvunget vara ASUS, men en sådan min lappis vill jag ha.
Den andra datorn är ihopkopplad med tv:n nu och iom det så kan jag bara sitta här när ingen vill se något på tv:n och det blir typ väldigt sällan.
Men inte nog med det för hur smidig är den inte för mig att ta med mig i lastbilen upp till Sthlm varje tur???
Väger ju typ inget.

Ååååå vill ha nu!!!

Förresten. har glömt berätta att jag blev brunett idag, fast det är inte så jättemörkt.
La i en toning från schwarzkopf, så det är inte bestående.
Men trivs väldigt bra med resultatet just nu iaf.
Som en helt ny frisyr=)

lång dag....

Idag va jag för ovanlighetens tid uppe med tuppen och gjort en del saker. Va och fixade vinterdäck till hästsläpet och åkte ut och skulle fixa bromsarna och byta däck på det, men muttrarna satt så hårt att jag bara rundade kanterna:( så nu blir det nog borrmaskinen i dom ist. Ganska surt läge. Sen va det mest åka och handla och laga mat och sånt annat kul vardagsgöra, Allt avslutades med grönsaksstavar och dip och en dos Wii. Har köpt såna "rack" till det och det är aningen jobbigare... hihi, men ack så kul.

Nu ska jag sova och tror nog jag somnar iaf för jag är riktigt trött. Ska upp tidit imorgon igen ju så måste få sova några timmar.

Ha det gött alla=)

gäääsp...



Ja då va det morgon, men man är inte allför pigg...

Men man får le och se glad ut, får sova senare.

Lite mera nöjd...

;)

Nu missade ju dom flesta av er mellantinget jag hade innan. Fast ska sätta mig och kolla igenom alla bilder. Tycker inte bilden riktigt passar in, vill att det ska vara lite samma stil på den. Men gillar de jordnära färgerna såhär på vintern med.

Så den får se ut såhär ett litet tag iaf=)

Vad tycker ni???


Ändå inte nöjd...

Men nu orkar jag inte mer, men för att inte kunna något alls i PS så tycker jag att det gick ganska bra. Om ni inte fattade så pratar jag om min header;) Men färger stämmer inte alls ändå, men ska engagera mig mer en annan dag nu när jag faktiskt iaf lyckades få ihop mer än en bild i samma ruta och spara det i ett format som Bloggen tog emot.

Nu ska jag försöka sova för jag ska upp kl 07.00 för då kommer det en snickare hit och ska fixa det sista på våran lägenhetsdörr, sedan bär det av mot verkstaden för att få på dubbdäck på fälgarna till hästsläpet och därefter bär det av till Kingelstad och fixa hästsläpet. Äntligen.

Så sov gott nu allihopa.

Men först några oldie kort;)


Under min tid som hästskötare hos Sophie, typ 2002...


Sabbatsåret mellan 9an och 1a året på gymnasiet, typ 1996-97


Jag och Nina när jag bodde i huset i Falkenberg, typ 2001

That´s all folks...

En liten en...


Fotograf: Pontus    Modell: Moi

Bjuder på en bild såhär närmre midnatt. En bild som jag själv gillar vääldigt mycket och det är synd och skam att det är minst ett halvår sedan jag fotades nu. Inte för att den motivationen finns heller, men lite kommer när man kollar på korten iaf;)

Ny design...

men om jag ska vara ärlig så tyckte jag inte riktigt det passade ihop. trots att färger och så passar, men det är något som inte känns rätt...

Att färgen i headern är vit och min text creme, eller att headern är ganska smal och gränsfallet för kort, eller att bakgru7nden blir ljusare i nederkant och sedan blir mörk igen. Har ju tagit bort den vita bakgrunden bakom inläggen och då ser man ju helt plötsligt mycket mera...

Men orka, kan man inte bara skriva in önskemål så fixar dom det åt en;)

Det är min dröm... hihi

Nu ska jag gå in på Gratisbio och se om jag kan klicka hem lite fler poäng...

men ooohhhhhhh.....

Vart brukar ni hitta era bakgrunder och header... Då jag inte kan göra en header själv (för jag lyckas bara spara den som photoshopfil och lyckas då inte ladda upp den på blogg.se) Men hade gärna haft en lite mer personlig, som sätter min prägel på den och som känns jag...

 Inte för att något känns jag just nu för jag har tappat den mesta gnistan just nu. Måste bara komma igång att träna igen!!!! Har inte satt något som nyårslöfte... men det är något som jag bara måste göra...

Men snälla ge mig tips på var man kan hitta bakgrunder och olika headers. Helst gratis då;) Eller hur faen man får photoshop att funka... hihi...

bilder...

nu blev ni glada va???

men... det blir inga bilder för jag vet inte vart Darling har lagt kameran och han sover så han kan jag inte fråga...

Jag hade tanke med att lägga upp bilder och så nu sedan jul, men får väl bli lite en annan dag. hinner ju bli inaktuella bilder innan jag får uppdom på bloggen.

Ska sätta mig och kolla runt efter en ny bakgrund däremot kanske för det känns lite över med julen...

ha det bra så länge...

This is da shit....




Förra veckan så va vi ju och köpte ett wii med hjälp av present kort från Gratisbio. Helt sjukt bra är det. Nu kan man ju dessutom vinna 500kr att handla för hos Nelly genom att göra som jag gör nu, skriva ett inlägg i sin blogg. Samtidigt får man poäng och hur bra är inte det???

Jag ångrar inte en sekund att jag blev medlem på Gratisbio för det är verkligen en riktigt bra sida. Så är du inte medlem? Bli det!!! Det är verkligen helt gratis och gillar du att hadla via internet;som jag, så passa på att samla päng samtidigt.

Superenkelt=)

RSS 2.0