update...

förra inlägget försvann.. :( datorn dummade sig så nu får ni bara lite kort så länge...

Men datorn blev aldrig bra så ni får lite blandat nu... i fre va vi en tur och åkte någon karusell på festivalen och köpte byxor och en väska till mig och tryckte varsin tshirt till mig och darling, sen blev det en öl på en resturangs uteservering. Va även ute lite på kvällen, men det va tråkigt så vi stack hem ganska tidigt.

På lördagen åkte vi ner tidigare på dagen och fixade armband till oss och åkte helikopeter och massa mer karuseller, det va grymt kul=) Sen va det hem och äta och ner på stan igen och kollade rundor lite. Men festivalen sög verkligen grymt detta året så vi gick till Bulls ist och träffade där Sophie och Dan och drack en öl med dom tills det stängde.


På söndagen va det ut till Arild för fotografering i klipporna. Blev nog faktiskt riktigt fräcka kort. Fotograf va Göran Heckler (hoppas han stavar det så) Ska lägga länk när jag är hemma och har hans hemside adress om han har någon... Noll koll... haha... Efter det åkte vi till Darlings jobb och övningskörde lite. Han va jätte duktig min pojk. Han ska skaffa sig släpkort nu så då får han övningsköra med mig. Vad är inte bättre än att kunna övningsköra och få betalt för det... Mycket bra=)

Så nu kör jag min sista tur upp till Stockholm innan semestern börjar=) Totalt underbart. På måndag åker vi till Cypern, till värmen och solen och massa utflyckter. Vi kommer ha det så underbart och lovar att göra alla så avundsjuka här hemma. Ska även en kryssning till Egypten och det kommer vara super det me juh.

Fick ju hem min kamera med. Den va jättesnygg. Så nu ska det börja fotas massor=) Ska köpa en väska och kanske en halsrem till den med. Kan vara bra att ha om man ska ha den i cypern kanske. Har massor att göra innan vi åker. På tors ska vi upp till Falkenberg och göra synundersökning och skaffa linser med. Mycket billigare där uppe så då tar jag ju hellre det där och passar på att hälsa på släkten lite snabbt med. Har ju köpt en liten present till min lilla systerdotter Esther. Hon kommer vara så söt i det. :)

Va nere på stan i dag med och shoppade, men inget till mig otroligt nog. Bara massor till pojken=) Blev hela 9 artiklar till honom, men kan ju inte skriva vad det är för då är det ju inget roligt att se honom öppna det ju... ;) Men hoppas han blir glad iaf...

Nu ska jag fortsätta köra så ha det så bra så länge...




Dagens wacco

Jocke stod med en Norrlands guld i handen,
solen i ögonen,
byxorna nere runt anklarna,
k****** djupt inne i Hilles mun,
spanade ut över landskapet och tänkte:
Fy fan va gott det är med öl.....

Shopping=)

Nån som vet något om denna?

Har precis inhandlat den från Inet och hoppas den snart landar i min brevlåda=)

men åååhhhh.....

gick juh inte att lägga upp bilden=(

lite info iaf:
Specifikationer Antal Pixlar 10.1
Megapixel Display 2.7
ljusstark HyperCrystal LCD
Optisk Zoom 3.6x
Digital Zoom 5x
Blixt Ja
Video-ut Ja
 Batterityp Litium-jon, LI-50B Fokusering TTL iESP autofokus med kontrastavkänning Minnestyp xD-card och MicroSD (MicroSD till xD adapter medföljer)
Medföljande minne Nej
Medföljande tillbehör LI-50B Litium-jon batteri, Handrem, Audio/Video-kabel, USB-kabel, Batteriladdare (LI-50C)
Övrigt Krossäker upp till 100kg och vattentät ner till 10 meter
Färg Silver
Vikt 173g (utan batteri)
Mått (BxHxD) 93,2 x 61,4 x 21,3mm
Garanti 1 år
Lev.Artikelnr N3114892

gäääsp.....

Va en otroligt seg morgon att jobba. Fick ju vänta massa och det tycker inte ajg är kul alls. Jag är sån som gärna vill jobba färdigt o sen är man klar. Men det händer inte sådär jätteofta iaf och det är ju tur det=)

om en timma startar jag Pink Lady här ute, fast är får hon nog heta Whity lady, hon har ju inte blivit rosa ännu=) Sen börjar färden först ut mot arlanda till och sedan neråt mot helsingborg. Bara någon halvtimma kvar till jag får reda på vad jag ska lasta upp för något.

Längtar till morgon när riktiga lönen kommer. Fick en lön redan idag då jag kört extra en sväng med killen och ja ge mig mer sånt=). Men imorgon kommer den riktiga, då ska räkningar betalas och lite shoppas inför resan som går av stapeln den 4e aug. Cypern två veckor inkl en kryssning till egypten=) kommer bli så underbart.

Även en datum där vi kommer minnas för alltid=) mer berättar jag då...

Har en hel del att göra imorgon. Måste kolla tid för vaxning nästa vecka och synundersökning och fixa lite saker på Åhlens så jag kan ha lite fina naglar på resan. På söndag verkar det även bli av med en fotosession ute i Arild, känns skönt. Håller även lite koll om någon fotograf kanske ska ner till Cypern, men verkar dock inte som det.

Va inne på Citygirls blogg och hittade denna otroligt fina blusen från H&M s höstkollektion. Jag som inte ens öppnat katalogen hemma ännu. Men tyckte denna blusen va så grymt snygg så jag va tvungen att sno bilden från henne och visa här=)



Nu ska jag kolla rundor lite.


















snark...

vill bara hem till min älskling just nu. Men har länge kvar=( Kommit halvvägs upp iaf, men ska lossa ett ställe vid 5 tiden innan jag kan köra och ställa bilen och sova och kanske skriva lite till, om jag bara kommer på något. Har märkt att jag bara inte kommer på något på hur länge som helst och då skriver jag inte heller på hur länge som helst.

Hur får ni era ideer? Sitter ni och surfar rundor? På vilka sidor?

Vill ha inspiration=)



Nattens wacco

God uppfostran: Lille Per går på stranden och kollar läget.
Efter en stund frågar han sin mamma:
-Varför har en del tjejer större bröst än du mamma?
- För att dom är dummare.
Sen gick Per vidare och efter en stund kom han tillbaka och frågade:
-Mamma, varför har en del killar större snoppar än pappa?
- För att de är dummare.
Per gick iväg, men kom snart tillbaka:
- Mamma, mamma!! Pappa pratar med den dummaste tjejen på stranden och ju mer de pratar desto dummare blir pappa.


Glad sommar=)

snart hemma.

Har kommit iaf halvvägs nu. Håller min rast på Ödeshögs rastplats. Senare idag har jag en hel del att göra. Så blir inte så mycke sömn som man kanske vill, men sover ju desto mer uppe i stockholm nästa tur.

Har även börjat spana lite på kolonistuga med, men vi vet inte riktigt ännu. Har ju ganska dåligt med plats som vi har nu så hade varit bra med lite mer utrymme att förvara lite saker på. Så slipper man stå där och måste försöka sälja av det som man egentligen tycker väldigt mycket om. Har väldigt svårt för det där med att slänga eller lämna iväg saker. Är väl väldigt mycket av en samlare, haha, allt med. kläder, skor, småsaker, you name it. har det mesta och det i mängder. haha.

Så dela en lägenhet på 48 kvm med mig kan inte vara kul. Inte mycke plats kvar... ;)

Neee nu ska jag fortsätta kör neråt så jag kanske hinner hem innan älsklingen åker till jobbet. Hade varit underbart att få pussa lite på honom innan han sticker. Har ju inte sån tur att jag hinner hem och kan väcka honom i sängen, så får väcka han på telefon. Men 10 min med lite kram är bättre än ingenting=)

Miss him...

new...

Glömde juh berätta att jag köpte örhänge och ett halsband till klänningen nedan så nu ska jag nog försöka komma på något till någon ny session. har inga kort på nya smyckena, men iaf på klänningen=)

None

Morgon.

Nu är det morgon för mig och ska försöka ta mig upp och åka till willys och köpa något att äta, för tar lång tid innan jag kommer om någonstans att äta och jag är hungrig nu!!!!! Så det blir inget lång inlägg nu, men jag lever iaf.

Ni får ha det så bra så länge så kommer  jag tillbaka sen kanske om jag behöver vänta på något ställe=) annars får ni vänta till imorgon.

ha det bäst...

morgon wacco:



-Vad äter örnarna?????
------- Örn gott---------



 


god natt...

nu ska jag sova i det otroligt stora rummet i Stockholm. Men gött och sova. Har varit en seg tur upp denna gången så det kommer bli skönt att sova. Pratar lite med min älskling. Ringer ju och väcker honom på morgonen när han ska upp, brukar få mig en del skratt för han pratar en del i sömnen på morgonen. I morse va där massa bilar på toaletten så han kunde inte gå dit och så va han ute och sprang... ;) han e så söt... sen vaknar han till och säger hej, är du där, har du ringt mig... hahaa... ehhh... ja du svarade ju;)

Blir inget inspirerande skrivet idag så nu säger jag od natt.. eller kanske god morgon trots att jag ska sova... klockan är ju ändå 06.45...

Dagens wacco:

En blondin ringer till sin pojkvän och säger;
-Kan du komma över och hjälpa mig?? Jag har ett jättepussel och kan för mitt liv inte komma på hur jag ska göra!! Hennes pojkvän frågar då;
-Vad ska det bli när det blir färdigt??
Blondinen säger;
-Enligt bilden på lådan ska det bli en tupp.
Pojkvännen bestämmer sig då för att gå över och hjälpa henne. Hon släpper in honom och visar honom alla pusselbitar på bordet. Han tittar på bitarna en stund, sen tittar han på lådan.
Sen säger han;
-För det första: Det spelar ingen roll hur vi gör, vi kommer aldrig kunna sätta ihop de här bitarna till något som liknar en tupp.
Han tar hennes hand och fortsätter;
Nu tar vi en kopp kaffe och sen...... han suckar....... sen stoppar vi tillbaka alla cornflakes i lådan igen.....

Gravid...

Glömde helt av att jag enligt den som säger att det hänt saker med mig som jag själv inte varit med om säger även att jag är gravid... hmmm... jag festar,  jobbar, röker, äter p-piller och har mens... men jo visst gör allt det så blir ni gravida...

Vem fan har sagt att man behöver sex för att bli gravid????

hahaahahahahhaahahahahahahahaahahahahaa....

bara lägg av... ljuga går men inte om den man ljuger om hör... jag vet juh sanningen om mig själv... eller hur??????


yeeesss....

Skönt o sova lite. Älsklingen somnade aningen tidigare än mig, men jag kunde ju sovamycke längre än honom... ;) Har två riktigt viktiga datum inom en snar framtid och det känn underbart. Längtar verkligen.

Men förstår inte riktigt en sak. Skitsnack, baktal och förtal???? Varför finns sånt egentligen. Ska ner en tur till lilla blå idag för är ganska trött på en del sådant nu. Finns någon som säger att det har hänt en sak med mig som aldrig har hänt. Men tydligen fins det vittnen och allt till det, men det konstiga är att jag inte varit med om det... hmmm... hur hänger sådana saker ihop. Hur kan någon lyckas filma och fota och vara med om en sak som hänt mig, men som jag själv aldrig varit med om??????? Fattar inte, men det biter inte på mig i vilket fall.

Mitt liv har precis börjat på riktigt nu. Vi kollar hus eller gård och har så mycke framtid framför oss så jag hade kunnat flytta berg för detta. Så det kommer bli så bra så.

Hade med svärmor och hennes man på en guide tur i min hemstad. Va riktigt intressant med. Trots att det va jag som va guiden så kollade vi på massa saker som jag själv aldrig någonsin sett. Det va en mycket trevlig helg och längtar till att få se lite lite kort och film därifrån... ;)

här ser ni ett kort på det vi tittade på... ser ni som sanden ser ut att röra på sig eller koka som dom säger. Vattnet håller samma temeratur sommar som vinter och på vintern bildas det då ånga över vatten nivån. Vattenytan ligger helt stilla medan sanden under rör sig något kopiöst. Sägs även att den är bottenlös. Va ju tvungna att prova så darling slängde bla ner en jordklump och vips så sjönk den genom sanden... hmmm... lite scary...





Korten på denna damm eller sjö eller brunn eller vad man nu ska kalla det va dom enda korten jag o älsklingen fotade med våran kamera... snacka om dåligt... hehe... men svärmor och hennes make tog desto fler så jag hoppas att dom kan skicka över några sedan me=)

kram kram på er. Nu ska jag fixa mat = Lax och potatis och gräddfilssås.. mums... Älskling kommer förhoppningsvis från jobb om någon timma eller så. Då blir det mat och lite farbror blå.

Kram kram på er..

lite bilder...


Länkar

Nu har jag ordnart mina länkar i spalten här bredvid iaf, så trots att jag inte bloggar vidare mycke så måste ni ju ha rätt adresser att gå in på juh=)

Jo, Susann har sett korten=) jättefina. Tacka så mycke. Kortet i Svartvita skuggor hänger på kylen redan=)

Ska sova nu. Stockholm i eftermiddag. Älskling ligger och sover vid sidan om mig redan. han har sovit ett bra tag, men jag va tvungen att fixa lite först.

Men nu blir det god natt för mig. Ska försöka få tid att städa lite senare idag med om det hinns med. Annars blir det på sön.

Ha det bra alla iaf=)

tillbaka

för en kort stund, men blogg intresset har verkligen mer eller mindre försvunnit... kan det ha att göra med denna fruktansvärda förkylning jag för tillfället bär med mig. vet inte riktigt. men vill iaf slå ett slag för min syster som oxå har börjat blogga. (kors i taket) så gå in på hennes sida om ni vill ha ett gott skratt och lite humor i livet=)

och även ett slag för
City Girls sida som öppnat upp nu så in där med och kolla med er om ni vill veta mer om livet i hbg och recensioner av olika saker och ställen.

RSS 2.0