första advent...

Första advent avklarad nu. Julbord igår med jobb och julmarknad och klätt granen idag. Snart är det dags för jobb och färden mot Sthlm börjar igen.

pics...

Darling har laddat upp ett par bilder från den sessionen jag lovat er att se så länge. Så gå in här och kolla...

gillar du spel?????

registrera dig då här och börja samla poäng direkt=)

snö snö snö...

Ja med datorn fixad ala mig själv och ominstallerat internet så kan jag skriva så smått igen. Snöade aningen mycke i Stockholm när färden mot Arlanda började och slutade lagom när jag skulle bege mig neråt. Men nu står jag i Norrköping och bara kylan kvar runt omkring mig. Men har ju hört att det är aningen med snö i Helsingborg med så ska bli trevligt med hur mycke man slirar rundor med lassabilen neråt...

Lagom trevligt att hantera ett ekipage på 25.25 meter i snö och halka. Men vad gör man inte. Har inte kört av vägen i halkan med lastbilen ännu trots att jag nu kört i sisådär 8-9 år med avdrag från en del tid då jag jobbade som truckförare och hästskötare.

Omtyckt på jobbet är man iaf och nu blir det julbord både med mitt jobb och darlings och luciahelgen blir det kanske Göteborg och jul på liseberg. Kolla på alla lampor och åka lite karuseller=)

Nee. Rasten är över.


dåligt med tiden...

ja som ni märker är det dåligt med uppdteringar. Både på min och Darlings blogg, men datorn har krånglat och jag har ju med mig den till Sthlm med. Men bloggen har man ju för att man själv ska kunna skriva närn man vill. Inte för att andra vill. Sen att det är kul att veta att det är folk som läser är en annan sak.

Back to work and back whwn I´m feeling for it...

klaga inte på min engelska då den är lite kass... haha... Inte märks det att betygen i högstadium och gymnasium va aningen höga... haha

Darling sa förresten igår att han funderade på att ät mer vegetariskt.... Ingen blir gladare än jag. Hyllning åt det vegetariska köket=)

Gratisgodis=)

Ja nu har jag många godisar och mer får man om man bara skriver om dom i sin blogg som jag gör just nu. Hur bra är inte det???

Me löööööv godis=)Ja bilder va det juh...

Men jag pallar verkligen inte. Jag ska ut och diska nu. Jag vet att det verkligen är normalt sådär 23.14, men jag somnar inte närmsta 2 timmarna ändå.

Vill ha en fin header!!! Nån som e haj på photoshop och kan hjälpa mig. Jag lyckades göra en, men hur får jag den sparad som jpeg så jag kan ladda upp den???


oj nyfis eller???

Trots att datorn legat i bilen till igårkväll (fast för mig är det fortfarande samma kväll) så har inte statistiken sjunkit=) antingen någon otroligt nyfiken som är här dgligen eller bara trogna trevliga besökare...

Men kan inte ni trevliga besökare lämna ett litet avtryck så jag vet vilka ni e... ni e aningen fler än dom jag vet läser min blogg.

Återkommer om X antal timmar med kort från kvällen som va. Ja som ni förstår har jag och Darling inhandlat en ny kamera trots inte försäkringspengarna kommit, men pengar ska lösa sig ändå känns det som.

Beställde dessutom ut mitt andra presentkort från Gratisbio precis med. Så snart har jag 1400 i presentkort på Siba... oj va det ska handlas... ;)

misshandlad till döds...

Min syster hade länkat till denna sida. Tyckte den va så fruktansvärd. Händer ju dock även hemska saker i Sverige med, men lika hemskt ändå när det handlar om försvarslösa små barn.

Fy fan för er!!!!!!!!!

snart dags igen...

Ja det blev ju en ganska smidig tur hem inatt. Kan behövas det med. Nus tår maten i ugnen och Lillkillen hämtad från Dagis och Darling kommit från jobb. Så nu är det mat och mys för hela slanten innan jag ska till jobb.

*Finns specifikation på vilka telefonnummer man ringt*

"Sorgen försvinner inte, den bara stelnar"
citat av Markus Birro från Vaken i P3 o P4

Barn talar alltid sanning.....

och berättar om vad som sagts och inte sagts.
Man märker på dom att det är något, hör det på deras röster.
Kärlek och förtröstan det är något som är viktigt för dom små.
Dom får tycka och känna precis vad dom vill.
För vem dom vill.
Dom kommer växa upp och inse fakta och att livet är värt så mycket mer.
Att man orkar hålla på är otroligt.
sanningen kommer ikapp hur man än gör.
se sanningen i vitögat och inse att det finns fler i deras liv.
Alla betyder något för dom
på helt olika sätt
men låt dom tycka så.
låt dom va barn och lära sig av tiden
tvinga dom aldrig att tycka något annat för det kommer fram ändå.
för att allt ska fungera måste alla dra sitt strå till stacken
hjälpa och inte stjälpa
stötta och finnas till hands inte rasera deras tillvaro med nya saker om rätt och fel
dagen kommer då dom kommer inse det helt själva
så gör ditt bästa och lev i sanning så kommer dom älska dig trots felsteg i livet.
ljug inte för dom
låt dom följa sitt eget hjärta.

*pappa* miss you.

Du va inte världens bästa pappa, men du va fortfarande min pappa. Du va en av dom jag älskade under min tid som barn. Jag sa det alldeles för sällan till dig, det har kommit ikapp mig i äldre dagar nu. Du hade din sjukdom men innerst inne ville du, men klarade inte av att ta steget. Du fanns till hands så fort du bara kunde. Att man inte inåg då vad man ser nu. Hur mycket det brtyder att ha alla omkring sig. Att bli älskad och älska tillbaka. Trots att det inte är sitt eget blod. Vänner på alla olika plan ska alla få känna av att bli älskade och få möjligheten att älska tillbaka
.

Time to work...

Nu ska jag packa ihop mina saker och bege mig mot jobb. Ska om falkenberg och lasta och om norrköping och lossa innan jag ska mot stockholm och möjligen lossa något där med. Segt att börja med en sådan natt, men får tänka positivt. Blir fler timmar av det och det behövs ju verkligen nu efter sjukskrivningen och allt.

Så nu plockar jag med mig datorn upp för har en del att utföra på den med.

Men efter två turer e jag ledig igen och då ska sista hyllan upp i Lillkillens rum och gardinerna som ska va som skärmvägar ska oxå upp då så han kan få ha kvar alla sina leksaker på golvet under tiden han är här så städas det på söndag bara=)


Tävla i sista stund=)

Såg denna tävlingen nu och den avslutas idag kl 18.00 så skynda er in om ni vill vara med och tävla=)


Gratismode...Nu fungerade det bra med bilden till Gratismode=)

Så gå in nu och registrera dig och få 50 välkomstpoäng direkt. vid 250 poäng når du första nivån för att kunna beställa hem något. Jag blev medlem igår och har bara klickat in mig på olika gratissidor och har redan fått ihop 100 poäng=)

Hur enkelt som helst. Det som är bra med är att dom du själv värvar sen inte behöver bli "aktiva" innan du får några poäng utan du får poäng för varje medlem som blir, ja , medlem. Och det är HELT GRATIS att vara medlem.

Maria Nila

Darling ringde mig precis och berättade att han fått lite produkter till mig=) Från Maria Nila. Har någon provat det??? Han hade varit på Laperle i Landskrona och lämnat saker så då fick han lite med=) Alltid underbart med trevliga butiksfolk=)

Följande produkter har Darling med sig hem till mig.

 
Hair Lotion [soft]

En proteinbaserad leave-in inpackning
med sojaprotein som reparerar skadad
hårstruktur. Veteprotein skyddar vid
föning och användning av plattång.
Innehåller solrosextrakt som är färgbevarande.
Applicera en liten mängd i fuktigt hår
före föning eller användning av plattång.


Repair & Shine [finish]

En glansgivande produkt som
skyddar mot värme och motverkar
kluvna toppar. Fördela 2-3 droppar
i fuktigt eller torrt hår

Gratis ModeBlev precis medlem på en sida där du kan samla poäng och sedan växla in till presentkort som äller på massa olika ställen. Samla poäng gör du genom att klicka runt på olika hemsidor eller värva in vänner eller tar del av olika erbjudanden... så prova du med!!!! Denna underbara sajt heter gratismode.se


Lyckas tyvärr inte få upp några bilder nu... :( men gå in och kolla runt lite=)


Kära syster...

Har börjat på ny kula med sin blogg igen=) Klicka här för att komma till den.

Fars dag....

Idag är det fars dag och mina tankar går idag till alla er som har er far kvar. GLÖM inte av honom. Saker kan gå fort. Jag har förlorat min pappa för ca 4.5 år sedan men Darling är ju pappa så hoppas han inte blir glömd idag. Till er alla: Skicka iväg ett mess eller vad som helst. Det räcker för att muntra upp och få dom att känna sig glada.
Tack för mig så länge.

puh...

Ja idag har vi fått gjort mängder. Handlat skruvat och haft besök och varot så duktiga. Imorgon ska det finkammas bland det sista till lillkillens rum. Många av hans julklappar e nu redan inslagna och lådan e fylld på rummet hans, men mer lär det bli... oups... hehe...

Han kommer ju hit på måndag och hoppas jag hinner se hans min, innan jag ska till jobb, när han får se rummet=) Tycker själv sängen ser väldigt inbjudande ut, men vi får slagga på soffan en antt till för inte fått undan allt från sängen ännu. har man rivit ut två garderober och heter hille så finns det massor saker överallt... oooups igen...

neeee.... nu ska jag krypa ner i soffan och hoppas att jag kan få somna lite...

men en liten bild me....
Idag sker det.

Inte nog med att vi firar 9 månader idag så ska vi få bort soffan och bort till ikea och köpa möbler och byrå och så till lillkillens helt egna krypin. Han kommer bli jätteglad, typ som han blev för sina hulkenkläder.... haha

Så dagen har mycket att erbjuda iaf. Ska försöka fota lite med min kassa mobil, så ni får se lite före efter, men kommer bli überdåliga kort bara så ni vet...

Neee... nu ska jag snart sätta på kaffe till Darling som varit duktig att jobba några timmar idag med.

Wacco...Diggar ni dessa bilder lika mycke som jag?????

Gå då in här eller klicka på någon av bilderna ovan.

Statestik...

Som min svägerska (tror jag det blir) så är det roligt och se hur statestiken varierar från dag till dag. Men ul att se att den fast andelen = unika besökare har ökat och stannat på en aningen högre stadig nivå=) me happy, men tråkigt att inte alla kan lägga in en liten kommentar så jag vet vilka ni e... ni kan ju faktiskt vara anonyma så när på ip-adressen visserligen. Men den går ju att göra vad man vill med ändå.

Idag har jag iaf varit med Darling på hans jobb för han behövde ju ha sin handledare för släpet med sig juh... ;) känner sig ibland lite gammal när killen får övningsköra för släpet med mig... haha. Han blir bättre och bättre min elev iaf=) haha.

Fick hem alla polisrapporter idag med. Kändes lite att läsa om det igen. Väntar nu på papper från försäkringsbolaget och ska sedan leta upp de kvitto jag har kvar och skicka med och hoppas att jag kan köpa till lite nytt iaf. Men en del saker kan inte köpas för pengar.

Kollade på nytt läge innan, mot protest från Darling, men med tanke på att jag vill ha inpspiration till renoveringen vi håller på med här hemma..... eller försöker så gott som går vad pengarna räcker till. Har kapat garderoberna och fått ner dom i källaren så nu kan soffan stå på höglant där om det skulle krisa. Vi får ju bo i resväskor under tiden vi får in den nya garderoben, men men. Lillkillens "rum" ska ju förhoppningsvis vara så gott som färdigt till han kommer på måndag. Hinner nog inte träffa honom något då för jag börjar jobba då igen. Men han ska ju hämtas 18.00 så dom är ju här till 10 över så då hinner jag säg godnatt innan jag åker och sen kan Papps få läsa saga. har köpt ett par nya böcker me juh.

Neee, nu måste jag sova. Tidig morgon imorgon om jag ska hinna med allt jag vill...


home....

Ja jag överlevde tandläkare och ahr nu varti på ikea och köpt hem diverse förvaringslådor. Väntar nu bara på Darling kan komma hem så jag kan få ner bägge garderoberna i källaren så jag kan få in sakerna igen. Nu står det saker i hela källaren och mina grannar är nog mindre glade över det om dom ser det...

Men lite får man tåla... hehe

Tandläkaren
Japp dit ska jag nu, usch. Skulle ju varit där i fredags om det inte hänt det på gatan. KOmmer back later.

Ska tilläggas att stesoliden ligger som en hoinna i min krop nu och lugnet infinner sig, Min skräck för dessa tandläkare är inte att leka med, men det gåt framåt. Inga tårar efter jag fått tid, bara en tryckande känsla att jag inte vill...

FACEBOOK

Ja där har jag varit inne idag och rensat... har typ inte varit där på ett år och tycker fortfarande inte om sidan, emn får väl säg hej till gamla vänne emellanåt iaf=)

Brukar ni va på facebook???

soppa...

Ja, jag kände att jag behövde lite mat i magen innan jag försöker sätta igång. Vet ju inte vart jag ska börja. Vill bara ha bort den förgjordade soffan u ju, men vill inte slänga den för den är ju fin juh... Hade jag haft bra med pengar hade jag kasserat hela gruppen, men nu har jag ju inte det så då får jag slita med 3an så länge. Om man bara vunnit lite pengar kanske.............

Visst vann jag 1500 på jackpot på Bingo för ett tag sedan, men hur långt kommer man på det på en skala. nu när jag blev 5000 fattigare i fredags så är där inte vidare mycke pengar kvar på mitt konto=( tur älsklingen får lön typ den 13e denna månaden så vi inte behöver vänta ända fram till 25e när jag får min lön. Men nu är det ju en del sjuklön med... :(

Neee...  nu kokar det i köket...

Cleaning out my closet...

Funderar starkt på att rensa ur garderoben snart me... men nu syftade jag mer på att jag måste städa. Vill bara att posten ska komma och se om polisrapporter och dylikt kommit så jag kan fylla i dom senare med. Men inte innan jag fått iordning. Måste ha bort soffan för jag vill verkligen få iordning där inne i sovrummet nu!!!!!

Nu när jag får börja ta i lite igen och fått bekräftat att stygnen läkt fint kanske jag kan ge mig på golvet i köket med kanske. Börjar ju jobba på måndag och vill ha fått gjort så mycket som möjligt innan dess. Sen är det dubbla julbor framöver med. Både med Darlings jobb och med mitt jobb. Massa god mat, mums.

Hepp. Ska ta och kolla posten nu och se om något kul kommit... ;) det ni...

NIKO

Måste bara se denna. Är helt såld på tecknat.. :)ägget kläcks...

huvudet syns nu på den lilla krabaten. Synd du inte kan läsa själv eller vara här för att se det. Hoppas din mamma läser och berättar för dig att ditt ägg i glaset håller på att kläckas och kommer att vara färdigt när du kommer nästa gång.

Presentkort hemma

Vet inte om jag sagt det, men ett presentkort på 700:- ligger nu hemma på min tvbänk. Presentkortet har jag fått genom Gratisbio att samla poäng genom deras förmedlade sajter. Har bara 600 poäng kvar innan jag får nästa 700:- presentkort. Hur bra som helst. Man väljer själv på en massa ställen var man vill kunna använda sitt presentkort. Jag valde Siba då jag så gärna vill ha ett Wii och en Asus eee.... Give me now.

Bli medlem du med och börja samla poäng direkt=)

så ska du in och handla på tex Halens så gör det via gratisbio och få 18% av köpesumman i poäng. Hur bra som helst. Jag shoppade lite fashion till vintern där nu. och 300 poäng direkt in i potten... det ni... Så varför inte prova. Det kostar ju inte er något om ni inte vill vara med. Men bli medlemmar och kolla vad dom har att erbjuda. Lovar att du inte blir besviken.....

mindre uppdate...

känner inte för att skriva av förklarliga skäl...

Men det är roligt hur lättlurade en del folk är...

ÅB idag och plocka stygn, nästa måndag är det jobb igen. Älskar mitt jobb men man sticker inte under stol med att det är skönt att vara hemma med. Men kände av en del men som ligger i kroppen när jag varit stillså länge, men mne... bara att börja röra på sig igen nu när det går. Tänkte jag skulle sovit lite till, men kom på att jag har ärenden att göra med en del myndigheter. Blev inget av med något sådant i fredags direkt. Vill ha mina saker tillbaka igen....

Det tär på en. Att bara gå utanför dörren känns för tillfället som en stor mur att klättra över, en pressande känsla som annars brukar infinna sig mest vid mörker. Känslan av att någon tittar och följer en. Har varit mycke nu sedan jag flyttade hit. Tänk om allt har ett samband. Det behöver ju givetsvis inte vara så, men tänk om. Man känner sig aningen förföljd men hoppas det släpper snart. Är en stark och orädd person, fast än så känslig. Kanske lite väl mycket ibland, men hey, thet´s me. Like it or not.

Va ju i Falkenberg i torsdags och hälsade på massor folk. Min underbara mamma, Liselott som precis fått barn och hennes bröder Micke och Beppe och Mickes vovve, min syster och hennes barn och katter och sedan även en tur mot halmstad till Jeanette och hennes sambo och deras uppsjö med djur. 3 hundar och 5 katter tror jag. Och självklart deras bägge barn me. Dom va på Helloween disco när vi kom men jag o Janet åkte ned och hämtade dom efter.

Va om Fynda i Falkenberg med och köpte en hög med julklappar och leksaker till lillkillen. Så nu har han massa pussel och "legokuber" vet inte vad dom heter. Men bra att ha sådant för deras sinne. Även lite mer ritblock. och inne i garderoben väntar ännu mer, bara vi får rummet färdigt vilket jag vill ha gjort i veckan, men den där jäkla soffan vill ha någonstans att bo över vintern iaf.

Ja nu har jag skrivit mycke mer än jag skulle.ha det bra alla nu.

RSS 2.0