snart hemåt...

Seg är jag idag som bara den. Men nu bär det snart av hemåt. Gick iaf otroligt nog bra att köra upp. Så det ska vara. Ska in i dom småländska skogarna och härja idag. Va där sist nu när stormen va, inte alls kul. Va dessutom första gången jag körde där då med så jag va ju måttlig glad över det vädret, not.

Neee, har faktiskt ingen lust att skriva nåt så ni får ha det så bra.


Ny tävling

Vann ju min förra tävling där priset va från galaxypiercing och nu har Dilan en ny tävling med vinster från dom och klart man ska vara med=)

Ni med???

image37

Visst är dom söta=)

present och mat...


I måndags så va min darling så söt att han köpte mig en klocka som jag tyckte va så fin=) Underbar e han juh. Ska väl ge igen med, när jag väl kommit på nåt att köpa. Nån som har nåt förslag på vad man kan köpa till sin pojkvän? sitter nu i Ödeshög och håller min rast på väg upp mot Sthlm igen. Hann iaf fixa mat hemma innan för jag kunde ta lastbilen i Hbg ist så då kunde ja åka lite senare. Så det blev kycklinggryta med wok grönsaker, matvete och lite kokta grönsaker. Blev mycket gott trors att det kanske inte ser så ut. hehe.

partylördag...

Nu ligger jag i sängen och ska sova, men va tvungen att kolla om det gick att ladda upp bilderna och visst gick det nu. Så de tre första är outfiten sen i lör och den sista är en otroligt fin bild av globen när ja passerade den förra veckan. Va ju aningen svårt att fota i farten, men lite ballt blev det iaf. Haha.

          

image32

Hille - stockholmsnatt

grrrrrr.....

Måste vara något fel med uppladdningsfunktionen på blogg.se nu. Tänkte ladd upp bilder från helgen men går juh inte. Grr... Får prova när jag fördriver tid i Sthlm igen. Kör uppåt idag igen, men är väääldigt trött just nu så kommer bli segt att vara uppe hela natten. Hoppas pojken jobbar sent imorgon så jag kan prata med honom en del.

Ja ja. Ska in i duschen nu för vi ska ut till Väla lite. Göra av med mer pengar?? Haha. Ska kolla efter en nessesär iaf. Och en bag, dragkedjan på den jag har har gått sönder...

Ha det bra alla så länge.


Tävling igen...

Hade juh tur och vann en av tävlingarna jag varit med i på Dilans blogg. Så nu har ja anmält mitt intresse till en på shopoholicmammans blogg igen...

hmm... skulle ha en bild här med som liten länk, men det gick inte... datorn dummade sig. Men klicka på namnet ovan så kommer ni till tävlingen.

Hille - datorer

ZZZzzzzz...

Klockan  är nu 05.43 och det är dags för mig att sova. Ligger i sängen på rummet på DSV i sthlm och tänkte jag skulle säg godnatt. Har absolut inget roligt att skriva, då hjärnan e ganska slut efter såpass lite sömn och många timmar vaket.

Ska iaf ha ett annat lass hem s jag kommer väl hem nån gång på natten till lördag ist för att komma hem på lör typ förmiddag. Kanske ska killen som lotsar godset här uppe åka med ner med så då slipper jag åka runt själv i det småländska skogarna. Ska ju iväg och bowla och äta med jobbet på lör och han ska med då med. Han hade tydligen fått flygbiljett hem till Sthlm igen, men behövde skjuts ner till Malmö.

Saknar pojken hemma med. Inte van vid att vara iväg så mycke juh, men man vänjer sig nog. Ska bli gott o komma hem på natten och krypa ner vid sidan om honom...

Hepp, nu blir det sova innan jag skriver så dubbelt som jag ser.


Hille - säger godnatt på morgonkvisten

vill ha...

Jupp... hade varit mycket bra till min lilla dator jg har med mig i lassabilen juh och det bästa av allt är att man kan vinna den inne på Josefins blogg. =) Visst e det bra med tävlingar överallt. HIHI...

image26

Hille - dags igen

funkar det???


image24
image25
Kan man verkligen ha sådana skor på sig?? Kan man verkligen stå upp i dom??? Jag frågar mig detta. Haha. Dock tyckte jag dom andra va lite fräcka. Finns väldigt mycket snyggt och fräckt på den sidan=)

Hille - fången i dramat.

bilder på mig...

image21


image22

image23

449458-20

Dessa bilder är tagna utav fotografen Pontus Forsberg, På bild 3 och 4 är Mua:n Jennifer. Underbara människor båda två.


Hille - har fastnat på bild

Skärblacka...

Där befinner jag mig nu och håller mina 45 minuter för att få fortsätta köra neråt. Finns mycket lagar och förordningar man måste följa som chaufför och en del blir man bara knäpp över. Särskilt det här om att man måste hålla rast. Anledningen är ju enkel, för att man inte ska vara trött och köra, men hur kul är det att stå still i 45 min när man verkligen inte är trött.

Inte nog med att vi måste följa kör och vilotids lagen så har vi ju även vgarbetstidslagen att följa. Mycket att hålla reda på. Jag kan inte en bråkdel av det ens. Ska in på vägverkets hemsida tror jag och börja plugga lite mer om det tror jag.

19 minuter har jag stått nu, väldigt roligt. haha. Ska nog lägga ut lite bilder på bloggen med för er nytillkomna läsare som inte har sån koll på hur jag ser ut=)

Ni andra får sova så gott. Ska jag med göra framåt 9-tiden i morgon bitti. Ni får drömma för mig med.


Hille - utmed E4an

puffar på...

Ni kan väl inte undvika att gratis är gott??? Klicka på bilden så kommer ni automatiskt in på sidan och kan börja samla på er gratis godis=)

image13

Hille - mumsar på


en liten till...

Ja här har vi den tävlingen jag blev erbjuden att vara med i via Sandra. Varför inte vara med ni med? Visst mina chanser minskar om det är fler som är med, men spelar roll. Det är ju kul att tävla=)

image19


Hille - last call

nattkörning...

Om drygt en timma får jag reda på vart jag ska hämta upp nånstans. Kan bli upp till 5 stopp här uppe i Sthlm. Skavsta är det som ligger längst söderut. Hoppas att det går bra idag med. Har haft tur de andra bägge gångerna jag kört iaf.

För er som inte visst så är jag lastbilschaufför och har sedan drygt en vecka tillbaka börjat på ett nytt jobb där jag kör till Sthlm från Malmö. Så som det är än så länge så kör jag upp och sen så är det en annan som lossar min bil under dagen då jag åker iväg och sover, sedan framåt 6tiden på kvällen så ringer det en tjej till mig och berättar vart jag ska hämta och vilken mängd. Då åker jag till de ställena och hämtar in och sen kör jag ner mot Helsingborg där det ska lossas och sen slutar jag antingen i Hbg lr om jag behöver köra ner lastbilen till Malmö. Gar stationsort Malmö nu.

Så detta är anledningen till att jag nu sitter i ett litet skyffe och har precis renskrivit mina vägbeskrivningar=), tror jag klarar mig utan dom nu, men alltid bra om det skulle komma upp nån ny som ska köra. Så hittar dom lite lättare kanske.

Ska packa ihop mina saker nu och köra bort mot Länna igen. Ska försöak ta kort på Globen med. =) haha. Men måste försöka ha ork att ta kort på den nån natt jag kommer upp. Den va verkligen jättefin.

Ska tävla lite nu med innan. =)

Hille - Globetrotter

Hurrr...

Ja vad ska man säga?? Har nu installerat mig i den otroligt stora lägenheten vi har via jobb här uppe i Sthlm. Fast jag vet inte riktigt om man ska kalla det lägenhet. Haha. Där e en toalett o dusch i ett och inget kök, men en liten micro står på golvet i rummet där man sover. Inget för människor med cellskräck iaf. Det är ju tur att inte jag har det då. Hade visserligen gärna haft en liten kyl med, då jag har med mig mat som egentligen kanske skulle vilja stå i kylen under timmarna jag sover. Men det ska nog hålla de timmarna. Har ställt ner maten på golvet för det är en källarlägenhet så golvet är ganska kallt.

Massa konstiga ljud är här med, men bara ja somnar så går det nog bra. Får se det positiva att jag är ganska nära globen. Körde förbi där innan, jättenära, blåa ljus lyste upp den stora runda globen. Va väldigt vackert. Hade jag varit påväg åt andra hållet skulle jag tagit kort. Har sett globen förut, men inte så nära nattetid. Riktigt fint, tom så jag höll på att missa avfarten mot gullmarsplan dit jag skulle. haha...

Nu blir det att kura ihop mig på kudden och sova några timmar. Har en tävling till att ta tag i så fort jag vaknar, men nu går mina ögon aningen i kors så säger godnatt fast klockan är typ 05.00 på morgonen.

Hille - Ska sova skönhetssömn nu...

sthlm...

Nu ska jag packa det sista så jag kommer iväg till jobbet och mot storstaden igen. Börjar köra runt halv 7 tiden, så jag är uppe runt 4 - 5 tiden beroende på hur vägarna ser ut och hur mycke som ska lossas uppe i Sthlm.

Har blivit inbjuden till ytterligare än tävling, så ett par timmar efter jag kommit fram till Sthlm ska jag engagera mig i ytterligare ett par tävlingar. Vem vet, nån gång tycker man att man borde vinna=)

Va nere innan på H&M och skulle byta kjolen ja köpte till en storlek mindre, men den fanns inte inne där heller. Ska ringa i veckan och se om dom fått in den. Så kanske jag hinner hämta den i storleken mindre annars får jag skicka pojken till det.

Nä, nu måste ja packa. Ha det bra sålänge.

Hille - ville sooooova


ok... sista för ikväll...

En liten tävling till hinner vi med innan tv:n slocknar. Denna finns hos shopaholicmamman, tyckte jeansen va jättesnygga så jag va tvungen att anmäla mitt intresse juh=)

image17

Hille - säger godnatt nu

piercing igen...

Här är ännu en tävling som är sponsrad utav galaxy piercing. Denna tävling hittade jag hos Dilan och självklart ska jag vara med och försöka erövra det priset med=)

image16

Hille - 7th heaven

bloggdesign...

här kommer länken där jag försöker läsa mig till hur jag ändrar om min blogg. Ska fixa länkar i sidospalten med snart. lovar.

Hille - lovar massor

Tävling=)

Hittade ännu en rolig tävling hos Debbie. Även denna tävlingen  hittade jag på sidan där man verkar samla alla bloggtävlingar=) en sida för mig med andra ord.

så va säger ni??? Lite mer tävling???

image15

Hille - tävlingarnas gudinna=)

Mer tävling...

Har ju lovat att länka till bloggen som ja finner information om hur jag ändrar design och den kommer. Hittade även på hans andra blogg en tävling, lr ja en av många, som jag tyckte va intressant. Hille älskar allt som är gratis=) haha. Så gå in o tävla ni med.

image14

Godis e gott...

image13

Tävling...

Jag är med och tävlar om ett par bamboöronhängen på lifeasblondes. Ni ska inte vara me ni med????

Hille - älskar tävlingar

snart sova...

Nu har vi kommit hem från Ikea och liten tur på Väla. Har även hunnit laga mat och äta massor. Blev pasta med köttfärssås, gott. Nu ligger jag i soffan jämte en sovande pojke. Han ska upp strax innan 3 för att åka till jobb till halv 4, stackarn. Det är typ då jag vill somna för att köra hela natten sen. Haha.
image11

På Ikea blev det vinäger/olje förvaring, samt för tepåsar, kaffe, spaghetti och två kryddburkar. Tyckte dom va fina iaf.

     

Denna klockan fast utan styrassen blev det på Ur & Penn på deras rea. Behövde ha tag på en stilren klocka att ha till det mesta.

image12

Köpte även en svart pennkjol på H&M, men hittade inget kort på deras hemsida, ska försöka hinna fota den imorgon innan ja åker mot storstaden igen. Ska ju ut med jobbet på lör och kände att jag ville ha nåt lite elegant till dess.

Hille - love shopping

dagens outfit...

outfit 08-02-18
Dagens outfit:

jacka från H&M

Tröja från Blend She

Byxor från Vero Moda

Skor från Haléns















äntligen=)

Har nu fått igång mitt mobila bredband=) Sitter faktiskt och surfar med det nu. Väldigt smidigt=) Har fått mitt schema och sånt på nya jobbet nu, har ju faktiskt jobbat där i hela en vecka, men det har gått bra. Börjar nästa tur till Stockholm imorgon tisdag, sen är det bowling med jobbet på lör.

Pojken kom från jobb nu och fick kaffe. Vi ska åka ut till Ikea lite kanske och ut och promenera lite och hälsa på ett par vänner med. Dygnet skulle haft många flera timmar.

I lör va vi ute på badplatset i Höör på 30-års kalas. Jessica, pojkens kusin, fyllde år o hade hyrt det stället. Så det var god mat och bad som gällde=) ett par minnesvärda kort blev det iaf=)

Så nu längtar man ännu mer till Cypern=)

Hille - Vill utomlands nuuu!!!

Nytt...

Ny blogg, nytt namn o massa mer.

Gör ännu ett nytt försök med blogg.se och ser om jag pallar med denna sidan. Tyckte ju det gick för sakta med att ladda upp bilder och så fattade jag inte hur man ändrade om sidan med design och så, men har hittat väldigt mycke bra sidor nu. Ska länka till dom framöver med.

Nu ska jag ta  ig upp ur soffan och ner till skatteverket och fixa mitt namnbyte. Vad tycker ni folk om namnet Hilea? Heter ju ännu Helena, men kallas ju Hille så då blir Hilea lite mittemellan. Va en felstavning på datorn som resulterade i det namnet och sen ändrade pojken stavningen lite till. Först va det Helea, men resulterade i Hilea, vilket vi tyckte va finare, men nu vill ja veta vad ni tycker.

Detta är nya favoriten på tv just nu =) Är den inte för söt??






Hille - back in business...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0