vill sova

men kan inte. har en svårghet att somna om om jag redan vaknat. Så det blr nog att ta sig upp och äta något och försöka sova ett par timmar i lastbilen ist. Men väntar på att lotsen ska svara så jag vet om min bil är färdig.

vill hem till min älskling nu juh=)

donation.

Ja nu har jag svarat på mängdre mail om min bil. Den va mycket mer eftertraktad trots allt. Den kanske tom får leva, få ett värdigt liv tillsammans med någon som har tid och engagion att göra något av honom. Eller kanske kan använda honom som donator till någon annan bil. Vem vet. Lilla Gubben vill inte sluta sina dagar ännu. Det sa han till mig idag när jag hälsade på honom på skroten. Han sa även till mig att det kändes som att sitta i fängelse där han va nu. Bara galler och plåt och halvdöda bilar. Tycker synd om honom...





Nu blir det sömn för min del iaf. Dagen, eller natten för min del, är nu fullbordad med jobb och mail och såklart väckt min Älskling så han kom upp och likaså lillkillen. Sov gott alla... eller ja... ha en bra dag och god morgon...

nya beslut...

...fattade idag. Ska nog tom få tillbaka en del också. Men vi klarar oss utan pengarna, men rätt ska vara rätt.

händelser

På måndagen den 6e får jag fullt upp. kl. 08.00 på morgonen ska våran ena kise till veterinären och bli steriliserad, vaccinerad och öronmärkt. Lika bra att ta allt samtidigt. och sedan hämtar jag henne igen på eftermiddagen vid 14.00 och får vaka över henne lite medan hon vaknar upp riktigt. Kl. 17.45 ska jag vara i Landskrona för att göra en koll av min operation jag gjorde förr ett par år sedan som fortfarande är något skumt med. Kommer berätta mer om det när jag vet mer. Men kommer eventuellt ske en drastisk frändring av mig.... igen.... inte för att jag vill egentligen, men trivs verkligen inte som det är nu. Men får se vad min kära läkare säger om det. Vem vet, det kanske finns hopp för mig med.

Ingen som förresten vet en långhårig okastrerad hankatt??? Vill gärna ta en kull på våran svrarta katt innan hon ska steriliseras hon med. Ekonomin tillåter oss inte att ta båda samtidigt. Sen ska dom bara försäkras oxå, allt för att katterna ska känna sig säkra=) inte för att det ska hända så mycke när dom är innekatter, men man vet aldrig... ;)

Nu ska jag gå o posta ett par brev och försöka sova ett par timmar innan jag ska hämta lillkillen på dagis kl.4. Kommer bli en väääldigt jobbig natt om jag inte får sovit mer. Har ju varit vaken sedan 8 i morse och somnade väl vid 00.00 inatt eller något... Har jag tur så kommer Darling hem lite tidigt från jobb så vi kan äta vid 5tiden och så kan jag vila efter och han kan umgås lite med sin son under tiden=) Man sover oftast bäst på mätt mage=)

Mitt bröllop

så här ska vi nog ha det på vårat bröllop me... hehe...

Kossan.se

måndag....

Vilka fyndiga rubriker jag har till varje inlägg nu... verkligen. haha... Tycker inte om det där fenomenet att man inte kan somna om efter man vaknat. Darling ringde och väckte mig kl 8.00 för att jag skulle gå ner och flytta min bil så hon inte får böter. Tror ni jag kan somna om sen??? Nee, just det. klarvaken. Hur kul är det på en skala när man ska köra hela natten mot Sthlm sen? Fick iaf lagt fram falukorv för middagen sedan. Ska laga korvstroganoff med ris, va grymt längesen man åt det och än mindre lagade det;) men har min hederliga gamla hemkunskapsbok kvar och den är verkligen super. Annars finns ju alla recept på internet, men brukar alltid göra min egen lilla variation ändå=)

Förövrigt står det väl ganska still. Har ett par mail att svara på om sofforna och garderoberna som jag har ute till försäljning. Måste försöka bli av med det så vi får plats med en säng till lillkillen. Han får ju utan problem plats i soffan vi har, men mycke roligare för honom och få lite mer hans eget. Kommer försöka fixa som ett eget krypin för honom med hans saker och så, nästan som ett eget rum=) får göra det bästa av den lilla ytan vi har. Får vi bara sålt soffgruppen och lite så så är det gjort på ett kick, för det är bara platsen som saknas.

Blev lite singstar för oss igår, va ett tag sen, det är ganska kul trots att man e kass... haha... så ska väl plocka undan lite från det och kanske lite mer städning. Har mest hall och kök kvar och ett helt källarutrymme oxå. gaaaahhh... kommer aldrig bli färdig=(

Men vi hittade en annan sak vi funderade på att sätta in för mysfaktorn, men återigen är det ju platsen. vi har plats för den, men var ska vi då göra av alla vhs och cdskivor??? Är iaf en eldstad utan rökutveckling som eldas på biobränsle. Men tror inte det blir av eftersom det typ är svårt att komma in i lägenheten som det är. =(

Nee, tråkat ut er fullt tillräckligt nu ;)


söndag igen...

Ja ännu en tur till Sthlm fullgjord och en myskväll med min Darling hemma. Sov typ halva dagen igår då jag inte ar hemma från jobb förrän vid halv 10 tiden när jag kommer hem en lördag, segt jag vet. Sen stack Darling iväg och hämtade sin bil för han hade lånat ut den och jag engagerade mig at städa en del här hemma. Sen blev det faktiskt pizza, en öl och Epic movie. Men den va inte alls så kul som jag trodde den skulle vara. Men nu har man sett den iaf=)

Idag ska vi iväg en tur till Rusta och kolla lite och till Willys och köpa lite mat och ättika till golvet hemma. katterna har fått för sig att kissa innanför våran dörr till altanen. Vet inte om det har att göra med att det drar där och är svalt och kissa eller för dofterna utifrån eller något. Så det får bli ättika där att prova med. Ska beställa tid snart med och få Tippy steriliserad för hon löper typ hela tiden. Typ med en veckas mellanrum och löper i iaf minst ett par veckor. Hon skriker inta så högt, men hon går och trampar och pratar och så. Synd om henne ju när hon inte får något... ;)

Nu blir det att engagera sig lite, dricka upp teet och iväg.

Spelberoende...

Min älskling köpte ett nytt spel till vårat PS2 häromdagen, trots att det snart ska säljas för PS3 och/eller Wii väntar ist. Ett skateboard spel och nu sitter han som klistrad framför tv:n och jag får datorn för mig själv, eller nästan. Får frågan -Älskling, vill du gå in på fuska.nu och kolla om det finns något fusk till detta spelet... Men daaahhh, är det vits och spela då. haha. Fast deras sida verkade inte fungera alls. Men spelet är väl roligt i en vecka och sedan försvinner beroendet igen.

Han är så söt min älsklinhg. Just nu sitter han i soffan, nyrakad och me en av dom nya tröjorna vi inhandlade. Känns så underbart när alla kommenterar att vi verkligen passar så bra ihop och att hans vänner säger att dom inte sett honom så lycklig med någon. Kanske därför han börjar få en del trivselmage eller vad det kallas. Sån man får när man äter god mat och trivs med sitt liv. Men jag älskar honom ändå.

Puss på dig.

shopping...

Ja vi var på Gekås igår och shoppade loss en del, men otroligt nog köpte jag inget annat än ett 5 pack sockar till mig. Blev Darling och lillkillen som fick mängder med saker. Så hela dagen försvann där uppe. Idag är det jobb igen, men ännu några timmar kvar.

Efter Gekås igår så blev det en fiskröra och rostat bröd. Blev mycket gott och den är nog godare idag när den har fått stå och dra till sig av alla smaker.

Har precis renskrivit protokollet från styrelsemötet i tisdags så nu har det blivit ivägskickat till alla berörda med.

Neee, om man ska plocka fram lite mat kanske.

Glömde ju förresten berätta att vi i tisdags även va nere på Bulls hos Dan och drack en öl och spelade lite biljard. Va alldeles för längesen sist. Alltid roligt och sitta och snacka lite, synd inte Soffi va där med. Men ska kanske med dom på VIP-kväll på Banhof på lördag ist. Ska bli kul. Va längesen man överhuvudtaget va på Banhof me.

Köpte en klösbräda till katterna med, dom gillade verkligen den, men dom missade det där med att dom ska klösa på den dom slickade och gosa mer med den... ;)

  








Vaken...

Sov mycket längre än jag trodde. Gääässsp. Men skönt att få sova ut. Tråkigt bara att jag kommer få problem att sova ikväll sen, men det är ett senare bekymmer.

Om bara ett par timmar ska vi ha möte med bostadsrättsföreningen och sedan ska vi dra ner en runda till Dan och spela biljard. Va längesen sist. Har helt glömt vårat skjutspel vi blev som besatta av i Cypern så kanske dags att prova på det också=)

Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag har det gjort när älsklingen kommer från jobb.

Fast sova vidare hade varit rätt skönt det med.

Kom förresten en skiva till mig igår. Med massa bilder på=) kommer lägga ut smakprov här med sedan, men lite till ska göras på dom först.

veckan...

Ja, Jag har ju varit ganska dålig på att uppdatera vad som händer under veckorna. Men gör väl ett försök. Har ju haft Darlings son här i veckan så då blir det att man gör lite mer än annars. Fast jag är ju iväg på jobb ganska mycke så far o son får en hel del egentid och vad dom gör då får Jocke själv skriva om. Han berättar ju för mig vad dom gör men lägger inte allt på minnet. Vet att dom va iväg och matade ankorna i torsdags tror jag det va iaf=)

Men iaf.

I Måndags hämtade Darling sin son hos hans mamma och sedan kom dom hem hit och åt fläskfilegryta som jag hade fixat till, sedan blev det typ bara diskning för min del och sen iväg till jobb, så intressant va den dagen... hehe...

På onsdag kom jag hem igen och sov några timmar. Gjorde väl inte vidare mycke den dagen heller vad jag vet. Kommer bli underbar update detta. haha.Kl 4 hämtade jag och Darling (ja han slutade i tid... ;)) hans son på dagis så då åkte vi hem och det blev lite tecknat och matlagning. Spaghetti och köttfärssås. sen som vanligt så vad det dags för mig att åka till jobb... igen...

Sen kommer vi till fredag när jag kommer hem igen och då träffade jag Darling o hans son på dagiset för jag ändå slutade samtidigt och flyttade över barnstolen och lite så. Vid ett halv två tiden blir jag väckt av att Soffi ringer och säger att någon har stulit min bil som stod på deras gård, men den va även återfunnen ett par km därifrån utan lite däck och så så då vad det bara att pallra sig upp och börja ringa polis och försäkringsbolag och allt. Kl 3 hämtade jag Darlings son på dagis och så åkte vi ut till min lilla bil för att kolla på vad där va för skador på den och göra tillägg i anmälan hos polisen. Sen kom bärgaren och hämtade stackars lilla gubben... :( Lill killen tyckte det va kul att se när bärgaren arbetade iaf=) Sen åkte vi och mötte upp Darling på Tropikariet fr vi tänkte gå dit, men neee, dom stängde 5 så det fick vänta en dag. Istället åkte vi hem och fixade mat. Stekt fisk och potatis. Efter det hände inte så mycke mer. Jag rensade tånaglarna på lillkillen och duschade honom. Han får själv bestämma vem han vill duscha med. Oftast blir det ju pappa, men inte alltid. Skönt han tycker bra om en iaf. Allt blir lättare då.

Kom iväg till tropikariet gjorde vi iaf på lördag förmiddag och jag måste bara säg att Me LOVE lemurerna... Klappade tom på dom lite oxå... hihi... Sen va det mest hem och fixa iordning lillkillen och få i han lite pasta och köttbullar för han skulle sova hos Farbror över natten. Åkte upp dit vid 4 tiden och vi satt kvar där till typ 7. Dom lagade spaghetti och köttfärssås där med så lillkillen och Darling åt där, men jag va inte hungrig. Tar igen det en annan gåmg=)

På söndagen kom min plastfarbror hit och skulle hämta min gamla dator. Han skulle se om där va några delar han kunde använda i den. O medan dom va här så kom även lillkillen hem me. Dom hade varit i hembygdsgården tror jag det heter. Har dålig koll här nere fortfarande... hehe... sen blev vi alla tre bjudna på thaimat här borta på hörnet av min plastfarbror. Gott. Sen åkte vi till Ikea för att handla en soffa, men den va ju givetvis slut. Grrrr... Så nu får man vänta tills nästa soffa som känns som ett wow när man ser den. Sen hann vi inte med så mycke mer. Lämnade lillkillen kl 18 och sen va det typ dags för mig att dra till jobb. Jo, förresten. Vi åkte om maxi efter med och rättade Darlings lotto han hade spelat... o vann... =) aningen rikare nu iaf... hihi...

Ja så nu sitter jag här ganska nyligen hemkommen från jobb och ska dra mig mot kudden några timmar. Varit vaken sedan halv 2 typ igår på dagen så börjar bli lite seg. Men jag bjuder faktiskt på ett par kort med som tack för att ni orkat läsa denna evighetshistoria... haha...

  

  



  

    


Katter kan bitas...

Killen fick en katt och den va snäll et tag.... men.....

Mean Kitty song:


Han sökte sen hjälp för att få den att sluta bita... döm själva....


Dessa små liven... :) men söta är dom...

jobb...

Ja nu är det mindre än en timma kvar innan jag åker till jobb. Ska om biltema och köpa en laddare med så jag får åka aningen tidigare med. Men har iaf lagat mat och fått ätit lite. Spagetti och köttförssås. Gott. Är så duktig nu med att jag lagar lite extra så jag kan ta med mig till jobbet oxå. Så man får i sig någon riktig mat där uppe med.

På fredag när jag kommer hem så blir det först lite sömn, sen hämtar jag Liam på dagis och sen när Darling kommer från jobbet så blir et Tropikariet om dom inte hinner stänga för då får vi ta det på lördag ist=)

Neee... nu ska jag packa och krama på min Darling lite medan Liam har tagit fram sina leksaker och leker lite inne i sovrummet.

Ha det bäst så länge.


wwiieeeee

Hittade ett roligt klipp på Snickiis sida. Djur är för söta=)


Oärlighet

Ibland börjar man fundera vad det finns för folk.när inte ens ens kollegor på jobbet kan låta bli att plocka med sig saker hem.andra gången någon råkar få med sig min billaddare till mobilen:förra gången gav iaf förövaren till känna o lämnade tillbaka den.men denna gången är det ingen som vet någonting.konstigt,den låg i lastbilen när jag ställde den i tors.så får köpa en ny.undrar om man kanske ska göra ett test o låta något annat ligga kvar kanske?men blir en annan dag.nu ska jag vila lite.godnatt.

jobb idag...

ja... sitter i telefon och tar tag i gammal skit och bara nollar allt som finns.

Men finns fortfarande en del som ska krigas för. Om det sen är företaget som gjort fel för att dom skickat ut räkningarna i någon annans namn och adress ist för den som tydligen egentligen stod på skuldens folkbokföringsadress eller den som tagit emot räkningarna och låtit dom gå till inkasso i sitt namn och sedan manipulerat företaget så mycket att hela skuldn inklusive inkassokostnader flyttades över till den som skulle haft breven från början.

Jag peronligen tycker ju att båda gjort fel. Eftersom parterna båda står på skulden så kan det ju vara snällt att meddela den andra när skulden kom att den får betala den. Är ju lite skillnad på 3500 kr som den va på från början till 13000 som den är på nu för ingen meddelat att den finns. Men den ska inte betalas härifrån iaf. Absolut inte inkassokostnaderna.

Är absurt att det får gå till såhär och att folk som har så mycke gemensamt kan göra så mot varandra. Det bara förstör hela tiden med andra saker. Och så sägs det att det inte handlar om pengar. Varför inte betala då. Sakerna är ju levererade dit och brukas av den personen. När vi får hit sakerna kan jag börja gå med på att betala in kapitalskulden. Men då fan ingen ränta och skit. Det får ju faktiskt den andra parten skylla sig själv att den inte meddelat att räkningarna kommit eller skickat tillbaka till företaget med meddelandet att det är fel adress. Men i vilket fall som helst så är det stöld oh den delen har redan tagits om hand så nu väntas bara allt från alla nämnder och sådant innan något händer.

Men numer sker allt skriftligen oh inget mer i telefon så allt ska gås igenom igen fast med brev. Alla parter kommer nog få skicka in sina synpunkter och sen får man se vad som händer.

Nee... nu ska jag äta lite och försöka fixa lite. Blir bara så trött på all skit. Det tär och förstör mer än man tror. Även er gemensamma del tar skada av sådana här saker. Att det inte är ärlighet och öppenhet gentemot varandra. Men känns som det finns en viss njutning av att Försöka förstöra för den andra, men styrkan att stå emot är det inget fel på längre. Alla svar finns alltid svart på vitt om man bara öppnar ögonen.

over and out

IP-adessernas mecka...

Har pluggat läst och kollat undertexter och mål i många olika saker nu, men allt rörande barn. rättigheter och olika saker vad som väger mest. att ett skrivet papper från socialnämnden väger lika mycke som ett domslut. Väldigt intressant faktiskt, kanske skulle blivit socialtant ist=) Läst igenom en del äldre rättegångar som varit med tvister i fråga om vårdnad och underhåll och barnens rätt till båda föräldrarna. Att det är viktigt för dom för deras utveckling. Att föräldrar inte inser det.

Klart man måste göra allt för sina barn, handlar inte om att få cash på fickan för att man har barn och inte heller att vårdnaden spelar någon roll vad gäller boende och ekonomi. Att båda föräldrarna får träffa sina barn om möjlighet finns är det som är huvudsaken.

Har även kollat upp varifrån IP-adressen kom ifrån, kan bli mycket användbart. Kan ju dock inte få upp exakt adress tyvärr om inte brottstanke till sannolika skäl ligger bakom och minst 2 år fängelsestraff kan om möjligen utdömas. Men fick fram gps koordinater på den och därmed avskärmat till ett mycket mindre område här i helsingborg. Där vi inte känner så jättemånga. Fick fram postadress och att det är ett Com Hem hus.

Ja ni som följt min blogg lite vet vad det är för något jag pratar om.

Ska nu försöka få lagt golv i köket och sedan fortsätta att läsa på mer lagar och förordningar.

Förresten. Ställer upp för barnet och den andra föräldern gör man om man vet att det behövs, men då måst ju man vara så ärlig och säg vad det handlar om och inte skugga det det handlar om och inte säg något om det. Man är ju ingen tankeläsare.

Men det mesta finns skrivet i lagar och förordningar och underskrivna avtal så det är bara att läsa innantill.

Mobil

Helt otroligt.det går att blogga från min mobil nu me.haha. Sitter i lastbilen och fördriver lite tid. Snart dags att ta fram ljudboken för ytterligare något kapitel. 14 mil kvar till stockholm. Varit igång sedan halv 8 ca. Ska bli skönt och sova sen igen. Har ju gjort massa saker,men hinner inte med att skriva här ju. Varit på elmia och kollat lastbilar,fixat bromsarna på polly o hjälpt killen med stabilisatorstagen på hans bil me. Den ska oxå in o besiktigas snart.skönt att ha det gjort. Va lite iaf.

kisar...

ja, i lördags hämtade jag hem två übergulliga kisar... en grå korthårig o en svart långhårig... men den svarta va en riktig bus o rymde ut... men hon blev hittad under altanen här igårkväll... så det va bara att åla in o hämta henne... :) så nu är dom inne och kommer ibland o kelar så man typ ramlar omkull... haha...

ska ta lite bilder, men hinns inte nu... ska byta tvätt i maskinen och städa lite snabbt. skulle egentligen sovit lite med idag på dagen, men det blir nog inte mycke med det. går ju ut om två timmar... grrr... hehe... o ingen ljudbok heller... får väl ta med någon jag redan lyssnat igenom en gång...

ha det bäst...

kram

RSS 2.0