heeellllooooo....

Om och men och lite till..

Det efterlängtade paketet från Howcool har kommit nu. Tråkiga när man beställer från USA nu är momspålägget dom gör. Antagligen för att dollarn ligger så lågt. Men sakerna såg fina ut iaf. Klarade ju inte av att vänta till jag kommer hem utan va ju tvunget att öppnas i bilen påväg till jobb. Ska kolla igenom och prova allt när jag kommer hem från Sthlm imorgon.

Ska kanske åka med älsklingen lite på jobb med. Hålla han sällskap. Dock får han sällskap av en snarkande hille, men hoppas han nöjer sig med det isf=) Ska ha flyggods hem så det kan bli en lång natt om jag inte får det smidigt här. Men kommer gå bra vilket som. Allt löser sig om man vill=)

på lör ska vi ha möte med jobbet och sedan köra go kart. Har aldrig kört go kart i hela mitt liv så det ska bli en intressant upplevelse, haha. senare på kvällen känns det som att det blir mys med älklingen. Blir en kort helg så vi får ta vara på tiden tillsammans. Darling jobbar lör förmiddag så blir inte att vi ses förrän på kvällen eventuellt. Men nu ska jag pussa på min älskling via telefonen och försöka sova någon timma till.

tjo o hejj...

image106

ny länk

nu har även min svägerska Marina fått en länk=)

veckan som gått...

image105

har ju inte uppdaterat så mycke här Darling knäckte ett revben förra helgen i danmark och har åkt med mig hela veckan på jobb så han har suttit vid datorn. men här kommer lite bilder iaf. ska skriva mer så fort jag har tid.

Förra helgen va vi iaf i Danmark på konfirmation och lite fest. Susann hade lagat mycket god mat som vanligt när vi är där=)

Denna helgen va Snicki, Set och Qussi här och grillade och sjöng lite Singstar. Mycket trevligt=)

image102

image97

image100

image98

image99

image103

image104vaxning...

ja, nu var det dags att vaxa benen. Faktiskt första gången jag verkar klara av det. Men tar ju bara dom griva stråna=( så det blir rakning för resten, men mindre att raka iaf. Har gjort mitt ena ben nu och väntar på att remsorna ska torka, sen ska jag ta itu med det andra benet med. Aj säger jag. Ska nog göra det på salong nästa gång. haha

hoppas ni får en trevlig helg. Själv bär det av till Danmark imorgon och konfirmation, men mycke kvar att göra innan. Stryka och massa sånt. Segt som attan.

Nee, nu dags att pina sig själv lite till.

länkar...

äntligen har jag fått börjat skriva in lite länkar på min blogg. saknar ni nån så säg till. Just nu så har jag bara atgit med dom bloggar jag läser och någon mer. Men det går framåt iaf=)

Saknar ni något annat på bloggen?

förutom dålig uppdatering. haha...

sleeping beauty...

image95
Nu har jag fått uttag till min dator, men ska snart gå och lägga mig ändå. Eller lagt mig har jag gjort, men ska släcka ner och sova. Vid halv 1 blir det lunch och sedan sova lite till. Framåt 6 tiden börjar jag köra runt och lasta upp det jag ska lasta innan det bär av mot Helsingborg igen.

Fick en skylt av darling i veckan med med mitt namn på som så vackert pryder insidan av framrutan på lastbilen. Men när lotsarna har kört så har dom satt en lapp för, tycker dom det är pinsamt med ett tjejnamn i rutan??? Eller tycker dom bara att Hilea är fult??? haah... jag tror det första... vad tror ni?image91

Idag var jag även ute i Hyllinge och fixade naglar. Mina bets snabbt av när ljudböckerna kom in i min lastbil. ska lägga upp kort på dom med=) själv tycker jag att dom är fina iaf. Akryl denna gången, se om det sitter bättre på mina naglar än gele. Grymt skickliga va dom där ute på att få det jämt. Dessutom använde dom airbrush till det franska och dekorationer. Mycket bättre än dom man klistrar på när man lägger gele.image92

På tal om ljudböcker. Vilka har läst serien med Gömda, Asyl, Mias hemligehet och Mias systrar???
Jag har ju inte läst dom, men lyssnat på alla utom mias systrar. Riktigt bra och gripande. Kan även starkt rekommendera Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak. Det där med verklighetsbaserade böcker är något särskilt med.


image93          image94

snabbis..

datorn dör när som... men ville bara säg ett hej på alla=)

Hemlängtan...

Nu är det ett par timmar kvar innan jag kan börja köra och last upp bilen för att kunna ta mig neråt. Känns extra segt och jobba denna sista dag på veckan och inte komma hem förrän på lördagen. Och då blir det lite träning snabbt och sedan åker vi över till danmark jag o darling och hälsar på svärmor o hennes karl en kort visit. Vi har ändå så ont om pengar denna månad så vi kan inte göra så mycke ändå.

Har kommit på mig själv med att glömma av mina vänner i massor. Vänner jag säger jag ska komma o säg hej till, men glömmer och kommer på försent. Tycker inte alls det är kul. Skulle i veckan hälsat på en kompis från Halmstad som va nere i Hbg och tatuerade sig. Inte träffat han på det senaste året och det glömde jag. Ska ta mig bort till en kompis på Stattena och hälsa på. Har lovat nu massa gånger, men glömmer och nu i ons fick ja visserligen migrän på toppen oxå. Men ändå. Det är ju vänner till mig. Måste försöka hälsa på på söndag om vi kommer hem itid...

Nu ska jag packa ihop och dra mig mot Länna och min lastbil.

mensvärk o migrän...

Världens bästa kombination. Lr inte. Men har dock inte mens. Har bytat p-piller så har en del hormonrubbningar och det är inte alls kul. Blir nog sömn tidigare inatt, gossen ligger redan jämte och snarka sött.

Tråkigt att vi nog inte hinner räffa varandra så mycke imorgon om något alls, då han slutar jobb när jag kör till mitt. Men ska försöka iaf. Annars blir det iaf nog en snabb visit till DK lör till sön och hälsa på svärföräldrarna lite snabbt.

Neee... nu blir det nog faktiskt sömn. Dunkar fruktansvärt innanför ögonen och illamåendet kryper i kroppen. Ta vara på varandra  nu.

god morgon världen...

För min del är det god morgon. egentligen är det fruktansvärt tråkigt att sova bort halva dagen såhär, men vill inte vända dygnet för mycke då jag kör till Sthlm imorgon igen.

Vädret kan nog inte vara bättre en aprildag. Helt underbart. Hoppas verkligen att det håller i sig. Jag har iaf fått en del vårkänslor vilket betyder träning för min del. Vill så gärna ut o springa i det underbara vädret men hittar bara en av mina jogging skor så för min del får det bli Nautilus och deras maskiner med mina aerobics skor. Men iaf en liten skön promenad ner dit och hem. Dock bara ca 7 min att gå, men bättre än inget=)

Funderar lite på om man kanske ska åka och bada bilen med för hon är väldigt smutsig efter allt salt på vägarna. Men det blir nog att jag gör det i falkenberg nästa helg då hon även ska få tänderna borstade. Kan behövas någon gång emellanåt.

Nee, nu ska jag ta mig upp och hoppa lite. Äta frukost så jag kan träna om ett par timmar. ha det bäst alla så länge.

update...

Vet att jag är mycket dålig på att skriva. Går i perioder känns det som. Men här kommer lite bilder på att det hänt lite hemma iaf=) håll tillgodo så länge.

image82

vardagsrummets ena del färdig...

image84

Andra delen av vardagsrummet, med mitt bihang i soffan=)

image86

vy från altandörren. observera den fina väggen som va bakom garderoberna jag tod bort till vänster i bild.

image87

sovrummets ena del.

image83

Invigning med singstar och grill och god mat,

image81

tillsammans med jockes ena bror och hans flickvän.

image85

och självklart darling

image88

och jag.

image89

får självklart inte glömma deras söta lilla vovve som va med me=)

Blev en del öl och en trevlig kväll med trevligt sällskap=)

RSS 2.0