SMS-inlägg

100430_104838 (MMS)


Ja då va ett hästsläp införskaffat. Bl...

Ja då va ett hästsläp införskaffat. Blir att vi hyr ett från boj först och kan lastträna bebis lite och se om hon trivs isf kommer det bli köp på en begagnad boj med kombidörrar bak:) är även en sådan vi ska hyra nu först.så imorgon till vetrinären ska bebis åka boj:)


Tycker det är lite synd att störa de 3 små...

100429_113247 (MMS)

Tycker det är lite synd att störa de 3 små liven men tänkte faktiskt bädda sängen.


God morgon. Tänkte väl försöka dra mig upp...

100429_085858 (MMS)

God morgon. Tänkte väl försöka dra mig upp ur sängen men hur lätt är det när det ligger en liten lätt och sussar sött här jämte. Har sovit riktigt dåligt i natt med så är så fruktansvärt seg. Men man kommer väl igång så småningom;) vad ska ni hitta på idag då?


Lite kvällsmat.

100428_214757 (MMS)

Lite kvällsmat.


Hej från Doris

100428_170300 (MMS)

Hej från Doris


Fan jag är en periodare...

Riktigt duktig sådan med har jag märkt.  Ändå så fixade jag ju så jag kunde blogga med mobilen men det blev inte bättre för det... haha-...

Men ni får stå ut med det;)

Idag har jag inte gjort något typ. Har pratat med försäkringskassan om havandeskapspenningen iaf;) Och så lärde jag mig att nästa gång jag gör potatiskaka ska den vara färdig invändigt... inte gott med halvrå riven potatis i mitten;)

Nu ska jag iaf dra till stallet och fortsätta fundera på släpköp. Lutar åt ett Cheval Liberté GT2 aluline. Någon som vet något om dom???


Finally...

Städat och fejat färdigt... Eller iaf för min del nu.

Överlämnat disken till Darling för han har lovat det;) men annars har jag skrubbat toa dammsugit moppat och plockat undan så nu kan ventilationsgubbarna få komma imorgon och mäta;)

Har ju faktiskt även fotat lite på mina älskade tavlor, vaser och statyer som jag inhandlade för ett tag sedan på bolagret=)

Så nu har ni fått en liten sneaktitt av lägenheten med, men bara de rummen vi fick omtapetserade... hihi...










Oj ännu ett vackert kort:) denna gången på...

20100425_jpeg (MMS)

Oj ännu ett vackert kort:) denna gången på alla vi tre systrar;)


Kom ett mms från min syster. Visst är vi v...

20100425_jpeg (MMS)

Kom ett mms från min syster. Visst är vi världens sötaste;) o världens vackraste kläder.hihi


Gick inte att få med mer än en bild:( så e...

bild(26) (MMS)

Gick inte att få med mer än en bild:( så ett mms till får det bli:) Går nog inte en dag utan att man saknar henne men där finns så mycke av henne i Doris så det är skönt:) nu ska jag iaf engagera mig hemma och plocka lite. Fan klockan bara springer iväg när man sitter i soffan. Men har iaf fått registrerat över numret till min mobil på mig så man nu kan hitta mig på internet.haha. Ha en fortsatt trevlig dag alla.


Testar om det går att skicka mer än en bil...

bild(125) (MMS)

Testar om det går att skicka mer än en bild:) dessa bilder är ganska gamla då jag fick avliva jane för mer än 3 år sedan. Men hon va en fin polle:)


Min förra polle:)

bild(33) (MMS)

Min förra polle:)


Jaha.... så ja....

Dags att skriva igen kanske????

Men neeee... lusten har tappats helt igen...  Tiden bara försvinner på något sätt och ändå lyfts inte ett finger. Humöret sjunker i takt med att smutsen hemma ökar och det är ju inte så att smutsen försvinner av sig självt.

Men det tär på ens humör hela tiden.

Tur jag har en liten Doris iaf=) Oftast så blir humöret bättre när man e hos henne. Djur kan ha den konstiga förmågan;)







Ska iväg och löshoppa med henne ikväll på Djursjukhuset i Helsingborg. Hoppas hon samlat lite krafter sen sist vi löshoppade, men hon fick stå 2 dagar och reds på fältet igår utan vidare hårt arbete, bara sträcka ut sig lite. Så hoppas det går bra=)

Där är inga speglar där inne iaf, annars har jag ju en väldigt egenkär häst som älskar spegeln i vårat ridhus och springer gärna igenom avspärrningen för att komma ner till spegeln... suck...

Nee... dags att göra något åt denna dagen. Kanske städa lite i sovrum och vardagsrum och toa. darling har lovat han skulle diska så det får han göra ikväll eftersom det inte blev av igår. Imorgon kommer dom och ska göra en obligatorisk ventilationskontroll och då känns det sådär att lägenheten är en svinstia..;)

Ska även inspektera det där med att blogga via mobilen. Är det någon som vet vad det kostar att göra det? Om det kostar som ett vanligt mms???

Måste ju bara testa...

Om det här med att ha bloggen kopplad direkt via facebook fungerar;)


Säga vad man vill om råttor...



Men är den inte för söt????

Lilla sirap, min systers råtta;)

Finally...

Har jag äntligen svarat på alla kommentarer och sluppit alla verifieringskoder. Underbart=)

Ska ställa mig och bre "jobbemackor" som Darling och Lillkillen ska ha med sig i morgon. Han älskar sina jobbemackor den lille... haha... har fortfarande inte kommit på vad det är för skillnad på mackor man äter hemma och mackor man äter när man är med sin pappa på jobb?????

Sen ska jag smörja magen med bodybutter från Bodyshop och krypa ner i sängen för att sova=) Ni som väntar barn därute har ni använt något särskilt för att "hindra" bristningar??

Ja jag vet att dte inte går att hindra direkt, men man kan hålla huden mjuk och förhoppningsvis ganska elastisk=)


En liten en...

Tänkte bara uppdatera att Bebis Doris va mycke duktigare idag på löshoppningen än sist, trots att hon sprang igenom avspärrningen några gånger;)

Kunde iaf höja upp hindret till 1.00 - 1.10 något och det hoppades med luft emellan. Dock blev korten grymt dåliga, men sista lyckades hon fastna på iaf lite=)

Nu kom Darling och Lillkillen innanför dörren så nu ska jag laga mat.

HA det;)


Maten är i magen...

och dags för mig att engagera mig...

Kanske dags att svara på kommentarer med, men har helt enkelt inte haft tid i helgen. Men ska komma ikapp nu i veckan. Darling hämtar hit lillkillen idag med så han får en lång helg här=) Jag är ju ändå hemma ganska mycke så ska han till dagis kan tex jag lämna och Jocke hämta eller tvärtom, men på fredahg blir det nog jag som både hämtar och lämnar=) Har ju ändå blivit ganska morgonpigg nu igen=)

Men idag så bär det iväg till ByggMax för att köpa lite färg till lilla lägenheten och försöka köpa lite såna färgade plastband som man brukar märka ut lång last med. Vill ha det till löshoppningen så Bebisarna inte kommer iväg så långt. Jobbigt med så mycke motion ju;) för oss då;) haha...

Blir löshoppning i dag och på fredag i stallet och sen på måndag är det dags att åka till djursjukhuset och löshoppa för Tommy Steen och Mikael Nolin. Så får ju hoppas bebis sköter sig där och inte springer innanför hinderstöden som sist;)

Sist låg väl bakre hindret på sådär 40 50 cm men det räcker gott och väl för henne som aldrig hoppat förut. Vill ju hon ska förstå att det är kul och hur man ska göra innan jag höjer.

Nu blev det en del pollesnack, men pollen är ju en del av mitt liv=) så det kommer bli en del av den varan;)

Men nu har jag inte tid med er mer för nu ska jag röja lite hemma här och få tömt ett par lådor som vi fått emd oss från lilla lägenheten i söndags. Ska passa på att svara på kommentarer med innan det blir kväll för har märkt att man behöver verifiera fler kommentarer på kvällen;)

Panter Tanter...





Här har ni fetegretorna;)

Skiljer 1 vecka och 5 dagar på våra beräknade nedkomster;)

Hihi... ganska kul faktiskt att man bara råkar bli gravid sådär ganska så samtidigt som en av sina bästa vänner=)

Stackars Åddi...

Brum sa Åddi på vägen men efter ett tag så pustade han till... en liten hjärtattack så det blev ambulans till doktorn och återuppväckt med elchockar och dessutom pensionärsrabatt=)

Det ni=)

Nu är han som ny och spinner fint...

Back on track...

Ja vad kan man säga.....



Happy in da car;)



Janets bebispolle=)





Liselott och Lucas=)



Sess rädd för kamera.



Så fina=)

God morgon världen....

Ja nu är det upp med tuppen igen, men det är ju härligt väder=)

Ska bli ett snabbvarv med dammsugaren sen frukost och stallet. Men polle ska vila idag och kanske även i morgon för hon har gått nu 4 dagar i rad. Faktiskt en del för en liten bebis. Fast dom motionerar ganska bra i hagen med, upp och ner för sin kulle=) Bra ryggträning iaf=)

Efter stallet bär det av norröver på vägarna till Halmstad och Falkenberg och hälsa på lite. Åter hemåt imorgon igen för då ska Darling jobba igen.

Fan va off inlägg detta blir så jagh avslutar här.... Kram




VILKA JÄVLA SVIN!!!!!!!!

Kolla på filmen, dock va beredd på att du kanske gråter. Det gjorde jag iaf.

Tycker dom ska elda på männen med, plåga dom så som dom plågat dom små försvarslösa djuren!!!!!




Doris första löshoppning...

Hemkommen från stallet och en pärs i ridhuset med en styck liten bökig bebis Doris... Darling filmade så gott som gick och jag och Jeanett jagade häst för att hon skulle ta sig in i fållan och inte vid sidan av eller hoppa över bommen innan hindret... eller varför inte ta sig emellan ridhusväggen och hinderstöd???????









Haha... men hon e söt liten bebis i vilket fall. Ska nog försöka löshoppa iaf en gång till innan det är dags för att åka och löshoppa på Djursjukhuset med Tommy Steen och Mikael Nolin. Har en känsla av att hon kommer dra ner alla deras fina band dom har som avspärrning annars. Haha... Men byggmax har ju sådana band typ som jag tänkte man kunde köpa kanske så hon får respekt för dom redan hemifrån.

Efter stallet så va vi om Darlings mormors grav och planterade ett par blommor till. Va redan massa blommor men vi hittade ett par ställen till det iaf=)





Och ja. Det va Darling som grävde och planterade det är inte ett fotomontage;)


Staty eller ej???




Bebismage...

Nu i vecka 19 ser min mage ut såhär:





Va på ultraljud förra veckan, men bebis ville inte kolla mot maskinen så hon kunde inte kolla ansikte och huvud så på måndag bär det av dit igen får hoppas den är snällare då. Jag hoppas oxå att den inte skymmer sitt kön utan att vi kan få reda på vad det är för en liten krabat. Så den slipper vara en Den...

Har tyvärr varit fruktansvärt dåliga på att ta kort så detta är första korten jag tagit på magen. Men vi ska bättra oss och Darling ska få fota sen så blir dom bättre=)

Underbara sol...

Ska väl ut och njuta av den snart tänkte jag. Nu när jag fixat lite hemma=) Känner mig som en riktig hemmafru. haha. Hoppas bara orken stannar kvar=)

Bjuder på lite kort på små kisarna så länge.

Kram














Dags igen...

Ska se om jag för denna gången klarar av att hålla liv i min blogg;)

Händer ju massor hela tiden och vet inte vart jag ska börja om jag skulle berätta allt. Får väl ta det som det som det kommer.

Igår kom iaf Jeanette ner från Getinge, Halland, och hälsade på. Blev lite frukost här först och sen bar det av till Malmö och EmmaUltraljudsklinik i Malmö för könsultraljud på hennes bebis i magen=) Så nu vet vi vad hennes är för någon, bara min kvar.....



Tog en tur inom Center syd, lödde, och handlade litet bebisplagg. Omservera de fina öronen och svansen;) Hela 45 kr på rea.



Hittade även en mössa som jag blev frälst i, men köpte aldrig den för tyckte den va lite dyr trots halva priset, men helt underbar var den. Vet inte riktigt... Vad tycker ni??



Sen bar det av till stallet för en liten "uppvisning" av min andra bebis. Jeanette fotade lite, men eftersom bebis är just bebis så är hon inte så stadig i form så det va svårt att hinna med att fota när hon väl gick fint;) Hon tog sig dessutom över sitt första färgade hinder. Ett rosa på hela typ 30 cm;)



Men Darling va först med att handla bebiskläder. Detta kom ahn och lillkillen hem med i helgen=) Visst är det gulligt.

Nu blir det frukost för min del och ett varv med dammsugaren innan dagens bestyr börjar...


RSS 2.0