jobb??????

Ja... åkte iväg till jobb som planerat att jag skulle... men när jag kom dit så stod där ingen lastbil som tillhörde mig på gården... hmmm... ringer till jobb o frågar o då har vi tydligen fått nya schema för 1-2 månaders sedan som inte jag visste om och då ska jag inte köra ut förrän på tisdag... jaha... va ju inte mycke att göra än att åka hem igen och gå o äta pizza med Darling  o lillkillen. Ska lämna honom på dagis imorgon igen för jag är ju ändå hemma så det är lugnt. Så kan han få sova lite o komma dit när alla barnen redan är där=)

Håller på att lägga up bilder på bakfylla.nu hemsida... men ska lägga upp fler bilder här sedan med, lovar. men ska jag va ärlig är det lite segt juh... ;) haha. Men roligt när det är färdigt.

Ska ta en koll på Gojane.com nu under tiden och se om jag hittar något roligt. Vi måste kolla hur det är att beställa därifrån så tänkte bara hitta något me;)

have nice...

hahahaa.....

Hittade denna på Catwalkqueens blogg... tyckte den va så söt... ;)

Instruktion till alla hundar hur man förbereder att krama ett barn,

1. hitta ett barn


 
2. Kolla att allt verkar OK


3. Närma dig barnet och börja kramas


 
4. Å kramas ännu mera


 
5. Visst är det mysigt


 



Om Du inte skickar vidare kommer någon ut och pinkar på Din data
Se nedan 




 


 


 



smakprov...

"våran" åsna Chloe


och igen...



Darling badar i vattenfall i Trodos bergen



Jag badar i vattenfallet



Åt färskfångad forell på en forellfarm i Trodos bergen



En kamel när vi va på kamelparken och red kamel=)



På kamelturen



Förlovning på 10 meters djup



Hampe, Set, Darling och jag



Massor med fiskar



Ja, det va några bilder iaf. Palla lägga upp så många. Får nog ta några åt gången. Typ dag för dag sen. Men ville visa lite höjdpunkter... hihi...

puh...

Ja då var man hemma och har ändå fullt upp. Har haft Darlings som här sen igår kvälll och varit iväg och spelat minigolf med honom och senare på kvällen va han med mig ute och rensade i rabetterna. det tyckte han tydligen va väldigt kul:) Alltid bra när vi en gång får skaffat gård och där blir massa att göra;) Håller på att lägga över alla bilder fråb kameran till datorn så jag kan kolla på dom och spana in vilka som kan läggas ut på bloggen. Måste ju visa en del kort, men vi har över 1000 kort sen dessa bägge veckor så alla kommer väl inte ut... haha...

Va och besiktigade lilla Polly idag oxå. Gick nästan helt felfritt. Dom justerade framljuset för det stod lite högt och så måste jag byta bromsbackar bak för dom tog väldigt ojämt. Bytte ju bromsbelägg fram men inte bak så får väl fixa det med, men inte så svårt direkt. Annars va det blankt papper:) Duktig liten bil jag har tycker jag. haha.

Börjar få ont om plats på min dator nu med så det är väl dags att börja flytta över en del till de externa hårddiskarna. Tar ju sån tid bara. Men vill ju inte att det ska försvinna. Om datorn då skulle krascha så finna bilder och sådant kvar iaf.

Inget man vill bli av med juh. Alla kort på dykning och förlovning och allt. Hur mycket minnen som helst=)

Nu ska jag kolla om korten överförts färdigt så jag kan kolla på dom.

Ha det så bra så länge.

Kram

adress

till asnepensionatet dar vi adopterade asnan Chloe...

asnan Chloe.

jupp. idag har vi adopterat en asna som heter Chloe... hon va sa sot sa vi kunde inte lata bli. sa nu maste vi tillbaka till cypern for att halsa pa henne igen juh... hehe...

men annars har vi det varmt och skont, men regnade lite i bergen nar vi promenerade dar. fast vi hann bada i vattenfallet forst iaf... =)

har satt att jag maste godkanna alla kommentarer for det verkar som om det finns folk som inte later andra tycka vad dom vill. vill inte ha namn och smutskastning pa min blogg. far garna skriva sina asikter, men lamna alla namn o personangrepp utanfor. Kommer kolla upp den ip-adressen med all smutskastning pa for det va riktigt vidrigt sagt. Vem som an har skrivit det vet inte hur det ligger till i verkligheten.

Trakigt att det ska bli sahar. har valt att valja att inte visa de kommentarer det blev skit om. Dar fanns inget namn eller nagot i den forsta bara en fri asikt som jag sjalv svarade pa att jag ville marka sjalv och aven pratat med personen i fraga som skrivit den och det va ju sjalvklart att det va sa jag ville ha det. men nar man kommer typ 2 veckor senare och lagger in en kommentar om det och lagger ut namn och kastar skit sa tycker jag inte det ar nagon ide att visa det.

Vad person det handlar om vill gora med den ar upp till den, men jag valde att inte visa den. Den finns dock kvar i mitt arkiv med ip-adress och allt. Vet inte hur latt det ar att kolla upp sadana adresser, men tror inte det ar sa svart.

Nu ska jag kolla runt lite mer och givetsvis lagga upp bilder pa varan asna nar jag kommer hem sedan. Hon va jattesot, med massa lurvig pals... hihi

kram pa er.

wiiieeee...

har ar underbart varmt o skont, men langtar hem ibland till kylan;)

har varit o dtykt och pa 10 meters djup bytat ringar med min alskling... love him... pusss...

nu ar vi hemkomna fran en kryssning till egypten med museum o pyramider o battur pa nilen, kommer givetsvis upp massa kort darifran sedan, men far vanta till jag kommer hem. Imorgon ska vi pa Hiking o promenera lite grand och besoka ett asnepensionat dar man har mojlighet att adoptera en asna. ska se mer vad det innebar imorgon, men tror att det ar att man skanker pengar och lite sa till den sa den far mat och sant. Pa fredag ska vi bort till ett annat hotell och bada med ett par som vi traffade pa egypten kryssningen. och aven ata mat och traffa lite andra svenskar som dom kanner dar. Pa lordag blir det en tur till Karpasia, den turliska sidan av cypern och kolla pa det vilda asnornas rike och lite annat smatt. pa sondag blir det en tur till en marknad och en kamelpark sa vi kan rida lite kamel;) sa vi har fullspackat schema innan vi pa mandag aker hemat till kylan igen.

har redan som sagt hunnit varit ute o festat och dykt 2 ggr och varit ute och fiskat med en bat. kommer skriva mer om det nar jag lagger upp bildena... kanns som jag far gora ett inlagg om varje dag;)

men nu ska jag kolla runt pa lite bloggar...

ha det bra sa lange...

kram kram...

happy 4-ever...

love

Gone...

Jupp... idag åker vi över till svärmor och imorgon är det cypern som gäller=) undrbart.

Har haft Darlings son här hela helgen. har varit jättekul, dock har man inte hunnit med så mycke med packandet och städa och så, så nu har darling precis varit och lämnat honom så då blir det fullt upp... hihi... men men. sånt man får ta...

Att dom små liven har energi, blir helt slut av att hänga med i deras tempo juh... hehe

neee.... måste fortsätta...

ha det bra i kylan allihopa...

galen...

men åååå... hur va det man klistrade in youtube länkar????

god morgon

gäääsp. är ju aningen seg. Älsklingen försov sig lite till jobb idag, inte ens jag har hört hans alarm. Mysko. Ja ja, han behövde lite sovmorgon såhär innan semester;) haha.

För övrigt blir det bara städa mest idag. Ska försöka att fota kläder och så jag köpt som ännu inte blivit fotat. Har dock inga kort på det otroligt söta t shirts Esther fick men kanske kan be min syster skicka över.

Allt rullar otroligt nog för tillfället framåt hela tiden nu. Känns helt underbart, är väl därför vi sov så bra;)

Tack för att det alltid finns en möjlighet att få en andra chans och visa att man vuxit upp och klarar av att ta sitt ansvar och att man verkligen vill. För att man brinner så för det. Kommer föreviga många sådana ögonblick;)

kram på er

natt...

Ja idag har det varit fullt upp. Först upp till Falkenberg för synundersökning på både mig och darling och linser i nu=) Underbart. Åkte om en butik sen och träffade en gammal kompis som jag inte pratat med på evigheter och fastnade och pratade där hur länge som helst... ;) så går det när pratkvarnar går igång. haha. Ut till min mamma sen och gav henne en present och även till lilla ester=) Hon är så söt den lilla krabaten.

Sen var det hemåt för Darling skulle iväg och bada med sin son och hans mamma. Helt underbart. Under tiden så passade jag på att fixa ett par ärenden på Väla. Sen kom Darling och lillkillen hemom och hämtade mig. Då bar det av till Jordbo dalen och matade ankor och lekte på lekplatsen. Full rulle i de små benen=) Att dom orkar. haha. en annan va ju trött efter hälften... ;) Sen var vi ju hungriga så det blev lite BK me innan det va hemfärd. Lillkillen skulle hem till mamma så han kunde sova lite och vi hem hit för Darling ska jobba imorgon och jag ska städa och packa lite.

Ska ha lillkillen här i helgen och då vill man ju inte behöva städa hela tiden utan tillbringa tid med honom och Darling med. Kommer bli helt underbart. Är verkligen glad för Darlings skull att det funkar nu=) ser verkligen hur lycklig han är med sin son och även hur glad hans son är att vara med honom. han är en riktig barbapappa;) Ne, nu blir det nog lite sömn, men först lite bilder=)


RSS 2.0