jag vet jag vet...

jag är väääldigt dålig här inne, men har absolut ingen motivation och så tar vårat nya wii upp mycke av våran tid. Men jag kommer igen. Har ju bilder sedan jul och så att visa er och ikväll är det nyår med kostym och fin blåsa=) Vi kommer lätt vara finast på hela kvällen;)

Gott nt på er alla...

och förresten... lovade att länka min bakgrund, visserligen försvinner den nog snart eftersom julen snart är över. Men har låånat den från Bakfylla:) Tack Jonas...

Äntligen...

Nu är det iaf städat och röjt en massa. Katten sitter just nu och kollar på tv:n när jag skriver. Väldigt intressant. Hihi, ska se om Darling lyckas knäppa henne på kort. Har kopplat in datorn till tv:n igen så texten kommer upp på tv:n nu och det verkar vara väldigt intressant... Hon e så söt, eller ja det är dom ju båda... hehe...

Men som sagt nu är det vbara jag själv och smörgåstårtorna omska bli färdiga med... och darling då såklart.

Neee, om man ska ta ett sista röj, dricka en öl, hoppa in i duschen och "klä" smörgåstårtorna. Fick presenter av Darling med och han fick sin av mig. Han fyller ju inte riktigt än, men han fick sin idag ändå eftersom vi har bjudningen idag... ;)

Have fun sålänge. kram

men åhhhhh....

Kan älsklingen komma hem nu!!! Stackaren har jobbat sedan halv 5 imorse och slutar typ nu någongång, blir mååånga timmar det...Själv sitter jag i soffan och är så hungrig och har sagt att vi ska göra en aptitretare med resterna av rörorna när han kommer... Mitt huvud dunkar av värk o magen skriker efter mat så nu e man aningen pall i soffan. Trappuppgången är fylld med saker varav det ska delas upp på tippen/mamma/källarförråd... om jag nu får plats med de jag vill ha där nere i det lilla skyffe jag har... hmmm... man får lava på höjden;)

Va på ikea idag iaf och köpte skoskåp o ..... ja det va väl det hela... blev ett skoskåp i ek till hallen och tre mindre i plast till gå in garderoben så den har jag tömt och det är en kraftansträngning så det heter duga...

känner att bloggen är väldigt död nu... ingen inspiration alls utan mer att jag gör si och jag gör så... men blir väl så ibland...

är ledig nu iaf ett atg så ska försöka ta tag i att få fixat golvet i köke.och  kanske få fixat golv och väggar i vardagsrum och hall med... men jag ska inte vara allför optimistisk, men hade varit skönt att få fint o nytt och fräscht här nu när vi bestämt oss för att hoppa att riva väggen. Men ska försöka sälja lite vitrinskåp först vad planerna är iaf. Blir nog en billy hylla eller något som rymmer mer filmer och så, för har en del sådant oxå, men lyssnar dock typ aldrig på mina cd skivor... kanske ska göra mig av med dom med.... ???

Ja jag får fundera på det... Ska röka en cigg nu o hoppas på att darling börjar närma sig hemmet... ;)

då va det fredag...

och jag borde fixa smörgåstårtan för morgondagen, men håller på för fullt med massa annat. Satt upp hyller och skit juhe... Darling jobbar än, han fick en extra tur till Halmstad-malmö-helsningborg så han e inte hemma än heller... segt som faen... nee... en cigg nu och fullt ös med allt... återkommer kanske sen... ;)

0406082901

Är det någon som känner igen detta nummer???

Finns inte ens med på google ju.

Alltså är det någon som vet vart 0406082901 går?????

Jul På Liseberg

Igår bar det av till Göteborg och Sävedalen där vi hälsade på Nina och Anders och deras underbara lägenhet=) Efter en fika där bar det av till Liseberg och alla underbara lampor=)


Massor lampor.


Lisebergstornet, som vi även åkte upp i och såg hela underbara Göteborg.

 
Om man tryckte på knappen lös fyren.


Tomtarnas värld.


Gotlands grisar, kommer dock inte på namnet på dom.


Dalahästen.


karusellturen började med Kaninturen.


Fortsatte med tekopparna.


Och renturen. Men innan den åkte vi även Lilla lots och Cirkusexpressen.

.
Självklart blev det en del spel oxå och lite vinster. Lillkillen va trött efter så lång tid på Liseberg och mycke promenad och köande, men han va så snäll och gnällde inte en gång.


Allra sista va självklat den snötäckta granen utanför, sen blev det hemresa.

Discochristmas...Aningen fräckt. Hittade detta klippet hos Cilla och jag måste bara säg att det hade varit häftigt att ha sin 30 års fest i ett sånt hus ;) fyller ju snart år så jul och snö passar mig utmärkt då=) Någon som vill ge mig detta i present??? Fat nu e det ju 2 år kvar innan jag fyller jämnt...

Idol 2008

Vem vinner?????Jag har absolut inte varit något fans som har följt Idol, men ikväll blev det idol tillsammans med en god middag och ett glas vin och måste ju bara säg: Heja Kevin!!!

Han har sån scennärvaro så jag håller mina tummar för honom=)

Imorgon bär det av till Göteborg och Jul på Liseberg och en tur till Nina och Anders och Anders barn (om dom är hemma) Ska bli underbart och promenera d'r och kolla på alla dom fina belysningarna. Särklass det bästa på hela julen=)
gratis tvspel!!!!

Är du inte redan medlem så bli det. Sidan är ny sedan i höst och därmed väldigt lätt att samla ihop poäng på:) Poängen kan du sedan växla in som presentkort på tex Siba.


Poäng samlar du enkelt genom att bara besöka sidan dagligen vilket jag tycker är underbart, men även när du värvar vänner eller tar del av erbjudanden som finns.


uppe i ottan...

för min del är det faktiskt tidigt som bara den att vara uppe nu, va hela ca 5.5h sedan jag somnade så ska försöka sova lite till, men hade ett par saker att fixa nu på morgonen och påminde Darling om ett par saker han skulle göra med. Har kommit mycket nu som man måste ta tag i nu. Går inte bara att titta på när allt är så uppenbart.

Fick trevliga samtal när jag va iväg sist hos tjejerna så det va inte klokt. Oj, en del folk måste verkligen tro stenhårt på att dom är omtyckte när folk i själva verket bara blåser dom rakt upp i ansiktet;)  Ja ja, vill dom tro så får dom tro. Åter till min sömn som nog inte denna natten (dag) blir någon skönhetssömn.Ville bara pusha en en gång för denna sida;)

Jocelyn Wildenstein - kattkvinnan...


//google

snygg??? tveksamt...

lik någon??? ehhh ja...

diskberg...


//google

Hemma från jobbet redan och hunnit diska upp all disk med så nu ska jag krypa ner hos darling lite innan han ska till jobb. När jag vaknar hoppas jag att jag är på humör för att få mer iordning än här e och leta fram en scartkontakt att ha med mig till Sthlm på nästa tur, då jag inte tänkte på att jag behövde det till dvd:n jag köpte till vår ena lägenhet vi har där uppe... grrr... Jag som kopplar all el och stereoapparatur själv missar det... ibland undrar jag vart världen e på väg.

Men finns andra mycket mer skrämmande saker i världen om massa skitsnack och hjälp!!! ja allt... men det är tur att mycke och sedan långt tillbaka finns dokumenterat för alltid och kommer att användas vid behov. Tar ibland fram det och läser lite och det är lika fruktansvärt att läsa varje gång. Finns det folk som går på allt dom läser?????

Ja ja, nu ska jag inte besvära er med mina känslor som ibland bubblar över, men en del saker blir man bara trött på. Jag säger som Mia "En ros till dig som tror du är världsbäst, vilket skämt...."

Hoppas det va ok jag snodde lite text av dig till ett fint citat=) tyckte bara det av så klockrent=)

julfester...


Jag och Claes


Lisa Darling och Claes


Boban Fatima och jag... Rickard och hans sällskap


Lite strippdans... haha


Boban och Darling dansar lite


Dricka är gott=)


Darling och sångaren


Darling va på g...


Rökpaus


Heeeeyyyy...


Sen blev det Harrys där vi stötte på Mia med

Lite kort från båda julfesterna och ja jag vet jag hade samma kläder... hehe... hann inte leta upp något annat... ;)

Kul hade vi iaf men nu blir det lugnt igen. Fy fan va sliten man varit idag... haha... mycke minne som svikit sedan natten. Blev aningen alldeles för mycket dricka. Usch då...

svar på fråga...

Fick en kommentar med frågan vad min chef sa när jag va sjukskriven då han tydkigen kan vara gnällig över det och det kanske va för att jag va tjej som han inte sa något särskilt...

Ska börja med att säg att jag hatr valt att inte godkänna kommentaren pga att jag aldrig har namngivit vilken företag jag kör för och inte heller vad min chef heter. Så därför skrev jag om kommentaren utan namn och företagsnamn. Vill hålla lite distans på min blogg.Hoppas det är ok för alla inblandade.

Eftersom det va en operation med ett ganske bestämt slutdatum och inga framtida komplikationer så tror jag att det inte spelade någon som helst roll. Absolut inget jag alls märkte av iaf.  Träffar visserligen inte chefen vidare mycke då jag inte utgår från malmö där företaget ligger utan från helsingborg. Så träffar dom typ bara när det är party=)

Men nej, har absolut inte märkt något av att han skulle bli sur över det. Om det är för att jag är tjej eller för att det intre va något allvarligt har jag tyvärr ingen aning om. Om det nu skulle ha någon betydelse...

Ska försöka mig på att fortsätta vila nu. Ska försöka lägga in bilder under dagen sen men denna dagenhar tillbringats i soffan. Man är för gammal för sådan fest. Haha, men kul va det iaf=)

pynt...

Ja idag har det åkt fram. Har sorterat ut skåp och lådor i köket. Massor som jag ska skicka upp till min mamma tillsammans med en massa kläder. Haha, stackars mamma eller Håkan e det väl mer för mamma e en skrotsamlare och Håkan vill ha platsen. hehe. Jag bidrar lite;)

Nu står lasagnen i ugen och lillkillen spelar nintendo ds. Efter maten ska han få öppna sina kalendrar som han har missat nu i några dagar och sen ska vi dra ut mitt hästsläp till Kate i Kingelstad för hon ska låna det när jag fixat bromsarna på det och så ska lillkillen få träffa pollarna kisarna kaninen och hunden... djurpark;) Har även köpt en liten present till Aragon (hunden) tror han blir lycklig över den. :) Men blir inte så långvariga där för Jeppe kände sig inte riktigt kry så det blir hem igen sen och fortsätta städa och vika massor av tvätt. Har blivit en del nu när jag tvättat som bara den=)

Nu är maten färdig och Darling kom hem med mjölken så bye for now...

RSS 2.0