söndagsutflykt

Utflykten började i Pålsjö Skog vid krematoriet. Stolta över sina nya luddiga hoods promenerade dom sida vid sida. Lillkillen va stark och bar självklart allt bröd till fåglarna som dessvärre verkade ha fått alldeles för mycket mat och va inte alls vidare hungriga så vi matade lite fiskar ist som uppskattade det desto mer.

  
  

Vi åkte ist vidare till andra ändan av Pålsjö Skog (vet inte om den lilla dammen kallas något särskilt) men där va inte heller änderna hungriga. Otur ju, men blir så i vackert väder. Fick ist passa på att njuta lite av det fina vädret innan vi bestämde oss för att testa ett ställe till för att se om änderna va hungriga där. Lillkillen passade på att äta en av ändernas macka, för dom åt ju ändå inte det;)

  
  

Som sagt till Jordbodalens ena ända bar det av och där minsann va dom hungriga må jag ju säga=) Att vi inte åkte dit först, men dom fick ju en del iaf=) Tog oss även en promenad runt bäcken eller vad man ska kalla den för att komma upp till källan med vatten som man kan dricka ur, men vad den såg ut. Hur mycket skit och löv som helst och jättedåligt flöde.

  
  

Vad gör man inte då? Jo man rensar såklart upp den med hjälp av ett par pinnar. Dum som jag va så fick jag ju inget kort innan vi började, men man kan ju se en del hur mycke löv där va och hur rent och rött och fint det blrv när vi va färdiga. Sen hur länge det stannar så är en annan sak.

  
  

Men en mycket trevlig och uppskattad eftermiddag innan det bar av hemåt för mat och fixa inför jobb och att lillkillen skulle upp till sin mamma. Får väl åka tillbaka och rensa upp fler gånger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0