Rekonditionering...

Ja lilla Åddi är nu på rekonditionering nere på Gåsebäck här i Helsingborg. Ska hämta honom imorgon igen så då ska jag ta kort på hoonom med=)

Sen ska det bytas kamrem, olja, oljefilter, bromsvätska och bromsbelägg bak. Men kamrem och bromsvätskan lämnar jag nog iväg att få gjort. Sånt jäkla meck att fixa själv när man inte har riktig verkstad. Så sitter och kollar upp priser och lite sådant nu. Kommer nog göra en riktig service på den med på Audi så man får en bra bok på den för framtida försäljning.

Så nu ska jag fortsätta med det.

Have fun for now..... jag har, det lovar jag...


Audi a4 -97

Ja en sådan bil va vi iväg och köpte idag och dessutom va vi på ikea och köpte garderoben. Äntligen=)

Så just nu har vi 3 bilar dock, men den ena blir såld imorgon coh den andra ska bara rekas sedan ska den läggas ut till salu med.

Men nu har vi en vit audi som vi döpt till Åddi.... Ska ta kort på den senare och lägga ut och visa er såklart, men det får bli imorgon när det är ljust ute. Älsklingen står just nui och spelar Guitar Hero som vi köpte i Sthlm och jag invigde Sing It innan, men det va inte hälften så bra till Wii som till PS... Någon som vet om man kan få ner andra låtar till Wii än typ High Scool Musical???

Så imorgon blir det förutom tvätt av kläder montering av garderob och genomgång av vår nya bil.

Trädgården härute fick sig ett lyft idag med, med räfsade löv och sopade gångar. Fan va tung skiten är när den är blöt!!!

Nee... nu ska jag svara på och godkänna en del kommentarer......

*Livet är en fest och jag är bara på förfesten... *

Varför har ni en blogg???

Yttrandefrihet gäller väl i Sverige och det är väl därför man har en blogg som en dagbok??? Man skriver vad man känner och tycker för stunden. Det gör jag iaf. Som jag skrivit om innan så försigår det väldigt mycket bloggkrig bland bloggare/bloggerskor. Finns så fruktansvärda personangrepp som man har läst om, men är det någon som bryr sig om det???

Nee, för vi lever i ett fritt land. Eller???

Tycker jag at Greta är helt dum i huvudet en dag får väl jag skriva det hur mycke jag vill.

Vart tycker ni gränsen går???

House Of Pain...

Ja nästa vecka är det dags att bygga på mitt ben. Ja då pratar jag om tatuering juh:) Ska äntligen få tatuerat till det jag redan har på benet och sedan veckan efter det är det dags för utbyggnad av ryggan och Darling ska få gjort sin han vill ha på armen.

Ska godkänna och svara på era kommentarer sen, men ska fixa lite annat först så det får bli senare på dagen.

Lägre än Glocalnet...

Att man kan sjunka så lågt...

men det slår alltid tillbaka...

Bild inlägg...


Vart ska dom skorna gå med honom??? ;)


Kise grå (Tippy) trött...


E4 by snow night...


Firmabil i Sthlm... begravd...


Audi begravd...


Moi in action...


Rosa in action...

Hoppas ni fick lite kul av bilderna=) Nu ska jag äta och se om jag hinner svara lite på era kommentarer innan jag ska köra igen... Hemåt!!!

Influensan...

Hur många av er har åkt på influensan än???

Darling ligger pall där hemma, ska hem och kurera honom lite, fast jag åker ju till jobb ´på kvällen igen.

Lillkillen va mest dålig i lördags morse, men lyckades få i honom dricka och även äta en macka när han kände att han klarade det. Sen va han pigg igen och ville ut i snön och man kan ju inte låsa in dom. Men det va en tidig kväll för hans del med täcket jämte oss i soffan. Sömnen är viktig när man är sjuk.

Försöker få Darling hemma att försöka sova han med så han blir frisk snart, men inget jobb för honom imorgon iaf och kanske inte resten av veckan heller. Men hoppas att han är tillräckligt frisk på tors så vi kan åka och köpa våran garderob så jag kan pyssla ihop den i helgen, om jag får vara frisk...

Så nu är det bara jag kvar, men jag är kanske en stålkvinna;) Fast man tycker man mår dåligt nu bara för att alla andra mår dåligt runt omkring en. But still I wish.....

Skofetish....

Gratisskor är en helt ny sida som du samlar poäng och sedan kan växla in till presentkort på olika skoställen. Så det är underbart  ju för alla som älskar skor=)

Klicka
HÄR för att bli medlem du med=)

Foodtajm...

Ja nu är det dags för mig at äta lite mat i väntan på at jobbet kan börja. Ska nog föröska sova lite til sen med. Det blir en grönsakslasagne från Willys som jag va borta och köpte precis. Faktiskt riktigt goda och billiga=)

Pallade inte promenera något idag heller med mitt skoskav, så nu har jag inte tränat eller rört på mig sedan i ons... dåligt av mig, om man inte räknar i lördags när vi va ute i snön och röjde=)

Men imorgon då jäklar ska jag ner till gymmet=)

Och så är det dags att börja tänka på semestern i sommar. När ska Ni ha semester???

Vilken dag...

Försökte sova så länge som bara den eftersom det är jobb för mig ikväll. Efter det så va det mat som gällde och WC på tv:n. Plockat lite hemma och donat, mycke mer hinns inte med en dag som denna. Våran fina snögubbe har dock typ smält bort, men den va fin så länge det varade.

Nu ska snart lillkillen och Darling åka för Lillkillen ska till sin mamma denna veckan som kommer.

Jag återkommer senare.

WC - Final...

2 svenskar i omhoppningen i Göteborg Horse Show. Är bara 4 som gick till omhoppning så det är bra=)

RolfGöran Bengtsson och Svante Johansson.

uppdate:
Svante Johansson höll sig till dubbelnolla och snabbast tid.

Grattis säger vi till honom.


Roffe...

 
//google

Kollade på Göteborg Horse Show på tv nu (det missade jag inte) Blev en riktigt bra omhoppning som Edwina Alexander vann med 12 hundradelar över RolfGöran Bengtsson.

Måste komma ihåg att kolla imorgon oxå kl 14.25 på SVT 2. Hoppas Darling låter mig titta.

Känner att jag måste skaffa mig en häst snart igen, men samtidigt känner jag att tiden inte finns där nu så det får nog vänta. Hade gärna haft min Jane kvar, men amn kan inte få allt.

Det slog mig nu....

att det va melodifestival ikväll...

Ibland är jag bara kass på att komma ihåg saker;)

pizza och soffan...


pizza nr 1. Tomatsås, ost, räkor, Bacon, lök o champinjoner.


pizza nr 2. Tomatsås, ost, bacon, lök, champinjoner och paprika.

snömonster...














Ja våran dag ute i snön... dock smälte snölyktorna men dom lös fint ett litet tag iaf=)
Att man kan roa sig så lätt med så lite snö...

Fler besökare???

Genom några enkla klick kan du få massor fler besökare... sägs det... upp till bevis=)

klicka
Här!!

Ännu mer nörd????

Hur mycke nörd kan man bli på bloggen?
Har nu registrerat mig på en del sidor, men vet inte riktigt varför. Antagligen för att man vill ha mer folk här inne=)
Alltid roligare att skriva då ju.

Kommer nog bli jättebra iaf=)

Home alone??



Fast Lillkillen är hemma med. Darling väckte honom i morse för han sa igår att han ville åka med honom på jobb, men han ville bara sova... Vid halv 8 kom han in och väckte mig och sa att han va dålig i magen. Stackaren har åkt på magsjukan, vill inte byta med hopnom. Men otroligt fashinerad att han inte gnäller något och inte är så jätteblek iaf, men det kansek kommer. Fast man hoppas ju alltid att det går över fort igen. Så får ju se senare om han känner för att kolla på ljusspelet på kärnan annars får det bli till nästa år...

Ska laga pizza ikväll iaf får se om man lyckas få i honom någon mat och framförallt dryck.

Nu är det natt för mig.

Efter en skön dag med ansiktsbehandling och ett bad i nya karet med lugnande aroma i så känner man sig ovanligt fräsh. Dock blev det ingen träning idag, men ska träna imorgon ist. Kändes viktigare att få in badkaret på plats=)

Hoppas ni alla får en bra natt.

ps. Tack Monia =) Svarar här då du inte har någon blogg;)

Invigning...

Självklart fick lillkillen inviga badkaret tillsammans med en badbomb. Hela vattnet blev rosa;)



Yes....



Nu drar vi iväg och hämtar vårat badkar!!!!

Vill ni gråta???

Gå in på denna länken och börja nerifrån på del ett...

Om någon kan hålla ett öga torrt över det så vet jag inte riktig... hmmm... e man känslokall då kanske??

Titta det snöar...

Ja i Helsingborg snöar det och hoppas faktiskt att det ligger kvar över helgen så vi kan ut och leka lite i snön med lillkillen och göra snögubbe och snölykta och lite så=)

Men först efter jag ätit blir det sömn och ansiktsbehandling kl 12.00. Och självklart badkaret. Hoppas bara mailet kom fram tillräckligt tidigt så dom kommer idag. Fast annars åker vi dit i eftermiddag och hämtar det.

Men nu blir det sova lite... God natt...

Give me!!!!!



Någon som har nästan 1.5 miljon at ge mig bara sådär så jag kan köpa mig denna klimp???


Bloggnörd????

Har nu resistrerat mig åp Bloglovin.... blir man en bloggnörd då????
 
Följ min blogg med bloglovin

Så nu kan man följa min blogg där om man vill det... =)

Snart hemma juh...

KL 17.56 hade jag fortfarandde inte hört något så jag ringer in till dom och får reda på att det är inställt, men det hade tydligen inte gått fram till vårat företag så då va det bara för min del att börja köra neråt. Så nu står jag i Torsvik och ska hålla min rast och kanske äta lite frukost...

Nästa anhalt blir 73:an för att tanka och sen bär det av til hemmet och försöka sova direkt så jag kommer upp i tid på fre.

Ska poå ansiktsbehandling kl 12.00 så det ska bli skönt. Men har fått lite sår i ansiktet för jag har en förmåga at fördriva tiden i lastbilen genom att riva på små plitor i ansiktet och det resulterar gärna i små sår... :(

Dumt....

Min kompis Rosa (den rosa nallen) låg bak i sängen när jag ställde bilen i natt, men Lotsen som körde bilen på dagen tyckte hon oxå skulle sitta säkert och satte henne fram med bältet på sig, så som hon satt i förra lastbilen med=)


Gris orsakade brand...



haha... stackaren... Darling skickade den länken till mig via msn:)

Det snöar ute...

och ABS:en på mitt släp fungerar inte. Kul.

Ja uppe i Stockholm så snöar det för tillfället, men hoppas att det slutar för det är inte kul att köra i snön alltid inte. Men det har gått förr så då ska det gå nu med. Om drygt en halvtimma får jag reda på vad jag ska lasta för något och sen bär det av. I helgenj blir det full upp. Ska installera badkaret som kommit och finns på Shenker för tillfället, voi ska gå ner till Love and Light och kolla på ljusspelet igen och så ska jag göra hemlagad pizza...  självklart ska badkaret invigas oxå. Känner jag Lillkillen rätt så är han den första att göra det=)Får väl köpa något skum till honom kanske och något annat han vill leka med i badet=)

 

Scania...

Kl 16.00 väcktes jag ur min sömn utav att en av mina kollegor ringer och säger att vi ska byta bil. Så då va det bara att knega sig upp och iväg till jobb och tömma min gamla lastbil och installera mig i den nya. Att man samlat på sig mycket i Lastbilen med. Förstår inte riktigt vart jag hade allting;)

När Darling slutade jobb hämtade han Lillkillen och båda kom upp till jobb för att inspektera och granska:) Lillkillen åkte sedan lastbil med mig ut til Åstorp där vi drack en kopp kaffe/choklad. Lillkilen va eld och lågor över att få åka lastbil igen så det blir väl att han är med Darling på jobb snart igen.

Så numer kör jag en Scania v8 med typ 460-500 häst i... inte hundra på hur många det är... underbar att sitta i, men dock lite slöare i backarna än Volvon jag kört innan. Och så har den ju rullat typ 4000 mil mer med. Men med tanke på att vi kör typ 1500 mil i månaden med bilarna så är det inte så mycket.

Ja det va väl det roliga för nu. Bilder kommer senare men har inte fått upp alla mina kompåisar än juh...

6 år sedan...

och snart en dag är det sen vår bror Patrick gick bort.

Alldeles för tidigt och alldeles för hastigt. Han va då bara 31 år gammal och hade länge kvar att leva kan man tycka.

Han va speciell på alla sätt och vis, men vad han än gjorde va han våran älskade bror och kommer för alltid leva kvar i våra minnen...

Hittade en bild på honom som min
syster hade lagt upp på sin blogg. Själv har jag bara "pappersbilder" på honom och eftersom jag inte äger någon scanner får jag snika från andra. Med på bilden är Sandras son och som synes på bilden va vår bror väldigt barnkär.



Statistiken står still????

Hur kan det komma sig att jag fått typ 20 kommentarer idag, men räknaren har stannat på 9 unika besökare????

Jag tror den fick fnatt... haha...

För det är bra mycke mindre än jag brukar ha... och då har jag inte haft så många som kommenterat...

Men fortsätt kommentera och besöka... Så får vi se om räknaren pallar... ;)

Sheeet...

Ja nu har jag gått igenom alla kommentarer... puh... hinner inte med allt på min rast så nu blir det bara ett kort inlägg...

Träningen gick bra, så jäkla skönt at komma igång. Nu ska det pushas!!!

Kom igen!!! Vi klarar detta
Cilla=)

Lovade att pusha lite=)

Nu ska jag fortsätta köra uppåt landet. Har typ 3.5h kvar till huvudstaden....

Fun fun fun........

Har lite kul at berätta sen iaf... eller ja, det är iaf kul för mig=)

Tänk om man inte drömt...

Vad hade man gjort om nätterna då??? Eller vad hade hjärnan och dess hjärnceller gjort under natten... Vilat?? Då kanske man hade behövt mindre sömn och dagen blivit längre då med juh:)

Kan man inte sluta drömma???

Love and Light...

Ja i  söndags va vi ju nere och promenerade bland alla lampor och blommor och andra kärleksfulla saker dom gjort nere i helsingborg city. Grymt mycke som va mysigt, men oxå en del som va lite väl kasst... men Ljusspelet på Kärnan va det bästa av allt. Man blev faktiskt rörd när de bägge tornen flörtar och finner varandra... Ska försöka ta mig ner en gång till i veckan och filma så ni får se=)

 Polarbears.... 
 Farlig??   Är kärleken röd?? 
 Akta dig för hajjen... 
    Kärlekens hus... 
 dans under kristallkronorna?? 
       Massor av blommor.. 
 Disco i kapellet på kyrkogården... 
 de döda...   Reser sig för att dansa... 
 lysande bänkar..   paus.. 
 gulligt skyltfönster... 
 välklädda statyer...   nåt som är fel?? 
 Kärnan går sönder...   o brinner... 
 fladdermössen tar över..   lagas..

Kärleken blomstrar...

Ja det blev en massa bilder och jag hade kunnat lägga ut lika många till från upplysta byggnader och andra formationer på Kärnan, men dessa får väl räcka... ;)

Nu blir det nog träning för min del och sen hem och sova. Kom hem inatt, men Darling försov sig lite så jag fick vara snäll och gå upp igen vid 6 tiden och köra Lillkillen till Dagis och sen skulle ja ju försöka sova, men tjena lätt... eller inte... så nu blir det nog träning innan det blir sömn...

Alla hjärtans dag...

Vet jag är aningen efter, men här kommer ett opar bilder på middagen som Darling och Mange ordnat. Fick ju även blommor på tallriken=) Har ju våran hotellvistelse på spa vi ska ta när tiden bara räcker till...

   



   


snart kommer jag...

mitt internet ville inte alls fungera innan under turen till Sthlm så kunde inte uppdatera bloggen som det va tänkt. Så kommer komma en del inlägg senare idag när jag vaknat till liv igen. Blir ju träning igen idag. Så jäkla skönt att kunna öka på vikterna lite nu när förkylningen gått ur kroppen. Går lätt ett par timmar nere på Nautilus.

Gött är det...

Darling och lillkillen va nere på Love and Light i mån kväll och kollade på ljusspelet på kärnan. Jag och Darling va ju där i sön. (bilder kommer) Lillkillen va tvungen att ringa till mig efter och va helt lyrisk i telefon. Hille det va så  och det va si och det va fladdermöss och batman och ormar och blommor och äpplen och eld.. Ja det va inte lätt att hänga med inte;)

Blir nog ännu en tur ner dit på fre eller lördag. Jag vill filma det=)

Men ha en bra förmiddag alla warriors... ;)

Tipstolvan...

Ja den turen är avklarad med ett smärre skavsår på ena hälen. Men va faen. Lite får man räkna med;) Såg iaf en liten korre vi försökte fota med mobilen. Hade inte kameran med oss för den va jobbig att bära.

Så nu ska vi samla ihop lite saker och ner och simma lite, men blir bara lugnt tempo mest för att det är skönt.

See ya...



Men Guuuud...

Överviktig hund frös fast i gatan
Överviktig hund frös fast i gatan



Kattmamma adopterade hundvalp
Kattmamma adopterade hundvalp



Hund fastnade i cementblandare
Hund fastnade i cementblandare



Törstig häst frös fast i dammen
Törstig häst frös fast i dammen

Love and Light...

Ja Love and Light hade premiär idag i Helsingborg. Staden ahr byggts upp med massor av lampor i kärlekens tecken.

Jag och Darling ska gå ner imorgon när mörkret börjar komma och promenar lite för att se spektaklet. Dom säger det är överreklamerat, men jag vill se med egna ögon. Jag tycker säkert det är jättefint. Hihi.

Så imorgon återkommer jag med bilder och lite mer om vad det va....


Det var denna dagen...

Ska lägga upp lite bilder imorgon, men orkar inte nu för dom är i kameran och där e högre upplösniong och tar sån tid och ladda in. men det kommer. Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon. Ska gå poängpromenad kl 10 och sen ska jag och Darling iväg och simma. Ni läste rätt : VI... och det va faktiskt han som föreslog... har försökt få med honom ner och träna ett par gånger, men han har hoppat det.

Förkylningen har typ släppt helt nu bara nyser ett par gånger i timmen nu men det överlever jag det med.

Kom från job imorse vid halv 8 så då va det till att sova till klockan ringde 12.00. Dags att hoppa in i duschen och göra sig iordning för möte på jobb och middag med Darling och ett par vänner direkt efter. Va lite händelser som gjorde att jag helt tappade humöret så vi åkte hem efter melodofestivalen. Men mat och allt va gott iaf och Darling hade köpt blommor oxå;)

Va tyckte ni om melodifestivalen???

Kan ju bara säg att jag fick nostalgitrip med Lili o Sussi... om jag bara haft enm scanner så hade jag visat er varför... Jag och min äldsta syster kläde ut oss jättefint till dom och sjöng eller mimade i mammas tjockaste stickor... vi tyckte iaf vi va lika... då... haha...

Hålla vad man bestämmer???

Hur jävla svårt kan det vara att hålla vad man bestämmer eller iaf meddela om man bvestämmer något annan med någon annan???

Bestämmer man en tid så förväntar man sig att det ska vara den tiden och inte ändras när man är på väg till en timma senare. Vad annorlunda man hade lagt upp dagen. Ingen stress och fixat det sista precis innan man ska åka.

Men det funkar inte om folk behagar bestämma egna tider utan att meddela. Jag blir verkligen pissed på sånt. Bestämmer man något så är det så annars får man ju meddela i tid. men som vanligt så förljer vi det som blivit bestämt senast, men oxå sista gången jag bestämmer något ihop. Hädanefter följer vi det som va bestämt först och skiter fullständigt i de andra.

Va likadant för nästan en vecka sen. Då flyttades mötestiden fram en timma sen helst plötsigt skulle vi mötas tidigare ändå för det kunde vara mycke folk och det fick jag reda på 10 min efter jag fått reda på att det skulle vara senare???

Förstår bara inte hur folk tänker. men nu är det slut på det. Jag ska kolla på melodifestivalen sen ska jag hem och sova.

Hoppas ni andra får en trevlig alla hjärtans dag...

Bloggkrig

Bloggare och bloggerskor emellan kan ofta hamna i smärre "krig" med varandra och även deras besökare. Märker att det blir riktig kaos emellanåt när folk kommenterar andras bloggar. Sheet säger jag bara...

Yttrandefrihet heter det. Tycker ni om det bloggaren/skan skriver. Läs inte!!!

Men en del måste leva för elaka kommentarer. Folk citerar från olika bloggar och har sina åsikter om det. Men dom står ju för det. Annat än vad dom anonyma kommentatorerna gör.

ja ja. Ska kräka av mig mer en annan dag... haha

Erkänn ni trodde ni skulle få massa inlägg som motargumenterar varandra och massa länkar till dom oxå...

Men tji fick ni... haha


Pics från idag...


Någon fontän utanför Globen. Tyckte den såg lite fräck ut=)


Pingu har blivit uteliggare???


Gullmarsplans kung... ;)


Darlings favorithatt nummer två...


Här har ni nummer Ett...


Kisarna fick sig lite leksaker. Dom enda dom tycker är kul och det rejält. Efter typ 10 min är pälsen på dom av. Haha. Men nu blev det 2 stora och 6 stycken små så det ska väl räcka lite iaf=)


Våra badbomber. Melon, Fresh Berry och en som ger massa skum. Även ett par påsar med någon aroma av något slag. Den som luktar Frash Berry ser ut som en god bakelse. Försökte fånga på bild, gick nästan. Fanns även sådana som såg ut som choklad muffins och så. Dom såg riktigt goda ut; men vem vill lukta choklad när man badat????

Snart helg...

Än är vi uppe i Sthlm. Killen har ju varit med uppe och övningskört. Kan vara skönt att bara sitta jämte med.
Står nu på Cargo och väntar på 30 kbm gods innan vi ska neråt. Känner man flygställen rätt en fredag så är man inte härifrån förrän iaf halv 11.... om man har tur. Vilket innebär en väntan på typ 3h. Underbart.

När vi gick upp vid halv 2 idag så tog vi oss en promenad. Skönt som faen och komma igång med det. Ska inte sluta med det. Går inte fort eller superlänge, men skönt att bara får lite frisk luft mellan träningsdagarna. Tog en tur ner vid Globen och lite runt där.



Fick ba5ra bli en bild på Globen nu för det bara bråkar med mig när jag ska lägga upp bilder. Orka med det nu. haha.
Va iväg och handlade lite med. Mestadels godis, men även lite badkulor till nya badkaret. Har inte hört av dom ännu, men hoppas det kommer i början av nästa vecka=) Lillkillen kommer ju på måndag igen så kul om han kan bada lite juh...

Alla Utmanade!!!

Alla som har en blogg, och läser detta är: UTMANADE!!  Read the fucking manual

 ♦ ♦ ♦
Snusar du?
- Nej, har testat, emn tyckte det va fruktansvärt äckligt... (:
♦ ♦ ♦
Röker du?
- Neee... slutat för typ 2 veckor sedan. Hoppas jag klarar det nu... *puke*
♦ ♦ ♦
Gör du frukosten själv?
- Ja! Fast vet inte om man kan kalla det frukost när jag äter vid 4 på eftermiddagen... :P
♦ ♦ ♦
Har du suttit i rätten?
- Ja, som huvudvittne... :S
♦ ♦ ♦
Har du slagit ner någon?
       - Njae, inte slagit. Men har brottat ner en tjej engång som försökte sig på mig och hon slog väl huvudet ganska så illa... Fats vad gör 13 stygn... ;) *whambam*
♦ ♦ ♦
Har du pussat någon av samma kön?
- Klart *kiss* 
♦ ♦ ♦
Har du varit på strippklubb?
- Haha, ja på Cypern. En kompis till oss ville ha sig en lapdance... 
Öhhh va ?
♦ ♦ ♦
Vad gör du när du blöder näsblod?
- När jag väl blöder näsblod så forsar det så då står jag med huvudet framåt och låter det blöda tills blodet tar slut typ. Laughing
♦ ♦ ♦
När grät du senast?
- Vet jag inte riktigt, men har väldigt lätt för att gråta så det va nog inte så längesen direkt. Crying or Very sad
♦ ♦ ♦
Vem kan du prata om allt med?
- Hoppas verkligen jag kan göra det med min Darling och mina vänner. Så inte saker kommer vidare man inte vill ska komma vidare.*hart*
♦ ♦ ♦
Har du solglasögon?
- Japp! B) Cool
♦ ♦ ♦
Skriv en mening på engelska
- All you say can and will be used against you in the court of law. :P
♦ ♦ ♦
Vem pussade du senast?
- Darling *hart* :*
♦ ♦ ♦
Vem kramade du senast?
- Darling det med=)(:
♦ ♦ ♦
Vad är din högsta önskan just nu?  
- Mångmiljonvinst??? :D
♦ ♦ ♦
Vad heter ditt hårspray du använder?
- Loreál elnett *angel*
♦ ♦ ♦
Vem gillar älskar du?
- Ska man bara skriva en??? hmm, Darling, kisarna och hans son. *lavloo*
♦ ♦ ♦
Vilken färg har du på tröjan du har på dig?
- mörk gammeldags rosa med ett stickat hundhuvud på bröstet...*hmm* 
♦ ♦ ♦
Känner du någon som heter Niklas?
- Jaa några stycken Tummen upp
♦ ♦ ♦
Har du bärbar data?
- Vad hade jag gjort utan??? Razz
♦ ♦ ♦
Är du blyg?
- Det händer. Beror på omständigheterna...  *blush*
♦ ♦ ♦
Vad tänker du på just nu?
- Att jag vill vara frisk från förkylningen... Dansande banan
♦ ♦ ♦
Vad ska du göra nu? 
- Fortsätta vara handledare åt Darling när han övningskör...
 *zzz*
♦ ♦ ♦
Vart hittade du den här listan?
- Hos
http://brunettjane.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar om du antar utmaningen:D

Halstabletter allan...

Står i Ödeshög nu och ska stå här i en halvtimma. Hostar som faen och knaprar halsisar... Hoppas det inte blir mer än detta för jag pallar inte att vara sjuk. Har haft detta nu i några dagar och detta är väl det värsta hittills så nu hjoppas jag bara det går tillbaka igen. Man kan ju alltid hoppas.

Nee... nu ska jag äta lite macka och dricka blåbärssoppa=)

  

Mina kompisar...

Jag lovade ju att visa bilder på mina kompisar i lastbilen:


Lilla dofthunden Pluto


Doftsmileysarna Ole, Dole o Doff


Små kossorna och min playboybunny Hänger och tittar ut. Dom har inte fått något namn...
Namnförslag???


Å så min "lilla" nalle  Pinkky eller något. Hon har inte fått något riktigt namn heller. Dåligt...
Fler Namnförslag???

Nu ska jag börja köra uppåt. Första stoppet i Rotebro vid Sollentuna.

Fototävling...

Therese "Operfekt" har en ny tävling i sin blogg där man kan vinna en fotografering med makeup. Lätt att jag ska vara med och tävla denna gången med=)


Darlings snögubbe



Darling hade inget att göra medan han väntade på att få reda på vad han skulle hämta så han gjorde en snögubbe...

Ska inte snögubbarna va lite tjocka????

Stockholmia


Tillbaka i lägeneheten. Passade på att ta kort när jag va ute o promenerade. Solen i ögonen och värstingmössan åke;)  Va inte så mycke sol ute, men sån lite jobbig precis bakom molnen så allt e så skarpt vitt.


Nog meningen det ska vara vatten runtomkring, men det va ganska fruset ser det ut som. Vågade inte gå ut och kolla. Kanske ramlade i då ju.


E4 by night. Ja det va väldigt halt. Släpper greppet med däcken vid 70 km/h så är det ganska halt...

Finally...

Har nu suttit i tele med Tre och kollat varför jag inte kommer ut på mitt mobila bredband här i övernattningslägenheten vi har på Gullmarsplan. Han bad mig ändra en inställning för att se om det fungerade och det gjorde det. Inte för att jag har världens snabbast och bästa här nere i källaren, men jag kommer ut iaf=)

Nu har jag iaf vaknat och ska ta mig ut och promenera ett litet slag och se mig omkring. Alltid kul att se Gullmarsplan by day kanske. Promenar ju bara här nattetid annars typ. Sen ska jag bort till Lassabilen och mina kompisar i den. Jobbet börjar inte förrän 18.00 så ska nog försöka sova lite i lasabilen sedan med.

Har långa nätter när jag kör hemåt så då är det bar om man sovit så mycke man kan. Framåt 7 tiden väntar jag mig att jag kan få sova igen.

Nee, nu ska jag försöka posta detta inlägget för andra gången då uppkopplingen inte ville förra och hä'lften av meddelandet va inte arkiverat:(

Så nu kopierar jag det innan jag publicerar=)


Någon mer som har problem med Blogg.se???

Har jätteproblem att ta mig runt på Blogg.se.Får bara upp en vit ruta och att sidan laddat klart, men efter några uppdateringar så går det... hmmm...

Tänkte ju lägga upp kort på mina kompisar i lastbilen, men den sidan får jag inte upp alls=(
Men kan få ta nya kort imorgon i ljuset så blir dom lite bättre med.

Nu ska jag ägna mig åt att köra=)

Ödeshög

Ja efter 3h och 45 min körtid typ så håller jag nu min rast i 45 min på Ödeshögs rasta.  Som chafföt måste man ju hålla rast och sånt fast man inte är trött eller något, men snart är det färdigt och dom sista timmarnas färd mot Stockholm börjar. Men det går ganska för sig. Blir som en vana att sitt i lastbilen och lyssna på ljudbok när det är mörkt ute;)

Ja ljudböcker går det åt en hel del. Just nu lyssnar jag på Jens Lapidus - Snabba Cash. Handlar om Stockholms sätt att samla snabba cash, om hur mycké pengar egentligen betyder i den undre världen. Knark utgör en stor del av dom snabba pengarna som går runt.

Funderar på att börja recencera alla ljudböcker jag lyssnar på, men är lite kass på att formulera bra, men man kommer väl kanske in i det efter ett tag.

Nä, nui får jag köra. Vem vet, jag kanske ktom kan bjuda på bilder från Stockholm imorgon. haha. som om ni aldrig sett det;)

Köttsoppa

eller mer grönsakssoppa med lite kött i. haha.


Köttet på kok, va redan kokt, men ville få det ännu mer mört så det fick koka någon halvtimma för sig själv och även sen med grönsakerna.


Alla grönsakerna hackade och klara. Potatis, morötter, palsternacka, purjolök och kål fick det bli.


Och såhär ser det ut nu när det står på kok, men ska koka i typ en kvart till så allt blir härligt ihopkokt=)

Sen äter vi det tillsammans med ett knäcke eller två. Å så kanske nån skiva ost på med.

Så vi får hoppas att det blir gott=)

Så jäkla skönt

Hemma igen efter träningen, så jäkla skönt att kört igenom kroppen. Kommer nog få träningsvärk imorgon, men va fan. Det ska ju kännas lite eller???

Så hemma igen har jag börjat med maten. Blir köttsoppa. Har aldrig gjort det förr så hoppas det blir bra=) Men köttet ska ju koka ett tag så det tar sin tid, men då hinner jag plocka undan lite och så under tiden med och så ska jag självklart sätta mig och svara på alla era kommentarer=)

Återkommer när jag gjort detta=)

Äntligen träning=)

Ja tro det eller ej, men nu ska jag faktiskt gå ner till Nautilus och träna. Hoppas bara jag verkligen kommer igång denna gången och det inte blir som förra att jag tränar en gång och sen försvinner tiden för mer...
Lönt och träna då.haha. Men jag ska ska ska hålla det denna gången!!

Wish me luck!!!

Spotlife

Kikade in på deras sida idag. Undrar vad dom kräver av en för att man ska få vara med där. Verkar ju inte vara så många som får vara med där, men visst hade det varit kul. Fast kanske ska bli duktig på att blogga först.. ;)

Ska ju vara en intressant blogg som dom tycker verkar bra, men mer ingående får man inte reda på. Fast risken är väl att man får många som kommenterar och jag som vill svara på alla kommentarer typ alltid och gärna direkt kommer inte få göra annat juhe... haha... fast får väl ta nätterna i Sthlm till detta kanske... ;) fast det är ju dagar för er, men nätter för mig=)

Men nu måste jag verkligen sova. Är verkligen kass på det. haha.

inte varje dag

jag surfar in på Hallands Nyheters hemsida för att kolla om något hänt i min gamla hemstad Falkenberg. Men gjorde det precis och där toppar den lokala nyhetssidan om en man som dömts till 2 månaders fängelse för lagtrots.... hmmmm.... känns som den staden är ganska lugn. Händer ju lite mer i Hbg, men jag håller mig lugn iaf=)

Men iaf, jag skrollade neråt och får se min gamla
idrottslärare. Vad är oddsen för att han skulle vara med i internettidningen samma dag som jag kikade in där. Tyckte det va lite roligt iaf=)

workout girl

Nu vill jag bara sätta iång för fullt. Nu när jag vet jag får ta i med styrkan igen så vill jag inget annat än att få tillbaka min gamla kropp igen=)

Men håller ribban lite lågt iaf, men vill att sommaren och ljuset kommer så man lkan springa efter kl 4 på eftermiddagen typ, men det är ljust ganska länge nu iaf=)

Nu ska jag kolla på Navy CIS och saedan försöka sova kanske. Vill gå upp runt 12 tiden så jag hinner med en del innan jobbet kallar på mig.

Men ska inte finnas några hinder för att blogga under tiden nu heller för jag har ju min dator och bredbandet med mig. Så lycklig över mini datorn=)

Vi firade ett år...

igår och jag har helt glömt av att skriva något om det... ops...

Grattis till oss, mig och Darling=)

Hade velat lägga ut lite bilder och sånt med, men alla bilder finns på den stora datorn och den sitter Darling och spelar Heroes på. Jag fattar inte det roliga med det spelet, men ändå. Han tycker det är kul iaf=) Så länge jag sitter på lilla minidatorn så får det bli nya kort tagna med min mobil, men det är bättre än inget iaf.

Hoppas jag att ni tycker iaf.


Väntar på pizzan

Har diskat upp alla bestick och gjort pizzasallad så nu väntar jag bara på attr Darling och Tobbe ska komma med pizzan och några öl. Så det blir en slappkväll här med kanske lite Wii. Vem vet??

Är ganska hungrig så dom får gärna komma typ nu...

På kliniken i Landskrona gick det bra. Ärren har läkt fint, men ska in på kontroll igen efter sommaren för det är ändå inte hundra bra som vi vill att det ska vara. Så kanske en 4e omgång på G till hösten igen. Segt som faen, men Shysst som fan att dom står för sitt ord att kunden ska vara nöjd. Det kallar jag seriöst.

Så nu har jag fått klartecken att jag kan börja träna för fullt som jag vill nu. Det va underbart att höra=) Så imorgon hoppas jag komma iväg och börja lite iaf:)

Operation dusch...



Såhär otroligt vacker är jag just nu. Är verkligen behov av att skrubba mig rejält. Men får bli en vanlig dusch;) Kommer skrubba igenom kroppen så det heter duga när badkaret kommer=)

ooo... va jag längtar...

Rör på påkarna



För själv ska jag försöka sova lite til. Som jag skrev igår så skulle Com Hem komma mellan 8-11 i morse så jag gick upp vid 7 och röjde av hemma och satte mig och kollade igenom kanalerna på tv:n för att se vad som behövdes göra. Det enda problemet va ju då att det inte sprakade längre... Så jag ringde till Com Hem så dom ställde in mötet här. Så med facit i hand kunde jag sovit ett par timmar till som jag hade behövt då jag inte sovit mer än typ 4 timmar var natt det senaste nu.

Så min dag ser ut som följer; sömn typ två timmar, därefter dusch och så, sen bär det av till väla för att reklamera en dockningsstation till min hårddisk och sist ned till Landskrona för återbesök. Så det va väl allt för sen är det det vanliga, ska laga mat och kolla lite tv och sova typ;)

Emellanåt saknar jag mitt långa hår, men det växer ut och så finns det ju löshår man kan ha i om det behövs med=)


Inbjuden=)

Har blivit utamand av Marika...

1) Gå in i mappen med mina bilder
2)Gå in till den sjätte mappen och välj därefter den 6:e bilden i den mappen
3)Visa bilden på bloggen & skriv något om den
4)Invitera 6 st nya till att vara med på utmaningen
5)Länka till dem, & låt dem veta att dom blivit utmanade!




Ja min 6e bild i min 6e mapp blev denna på Darling. Ett kort som är taget när vi va på väg ner för att spela lite biljard på Bull´s pool och bar i Helsingborg i somras.

Jag bjuder in följande: Stylish Butterfly, Mia, Malin, Cippe, Cilla, Bluevelvet

Animal Planet

Ja Djurpoliserna blir det sista jag ska kolla på nu sen blir det sova för min del (hoppas jag iaf) kom på att Com Hem kommer någon gång mellan 8 och 11 imorgon och här måste städas... Lagom tider.
Behöver man 3timmar tillgodo???
Jaja. Kanske man kan kolla på kanal3 utan att det sprakar hela tiden.

nepp nu börjar mina poliser!!!

This Is Da Shit !!




Gratisbio = Helt sjukt bra. Nu kan man ju dessutom vinna 500kr att handla för hos Nelly genom att göra som jag gör nu, skriva ett inlägg i sin blogg. Samtidigt får man poäng och hur bra är inte det???

Jag ångrar inte en sekund att jag blev medlem på Gratisbio för det är verkligen en riktigt bra sida. Så är du inte medlem? Bli det!!! Det är verkligen helt gratis och gillar du att hadla via internet;som jag, så passa på att samla päng samtidigt.

Superenkelt=)

Pannbiff, potatis och brun sås

Det är vad vi åt idag hos Tim och Linda.Linda lagade mat och det gjorde hon så bra så=)


Kisen ville oxå vara med och snodde Gideons plats. Tror den kände sig säkrast där;)

   
Tim började med disken och senare tog Linda över. Hon hade jobbat natt och inte sovit så många timmar (skyllde hon på, hihi) så hon hade värsta partyoutfiten på sig=)

   
Gideon och Lillkillen i väntan på maten, rastlösheten kröp sig på en aning...

   
Sen va det full fart igen och Darling hamnade i lite underläge med två attakerande barn...

   
Efter vi lämnat Lillkillen hos sin mamma så åkte vi neråt hamnen för en promenad, men märte att vi va väldigt kissinödiga så vi letade upp en öppen toalett, dock va ljuset trasigt men har lampa på min nya mobil så passade på att fota våra underbart vackra nunor med.


Tyckte dock att Darling kunde engagera sig lite så han fick fotas igen;)

   
I hamnen va det dock alldeles för kallt så vi åkte runt på lite vägar och kollade lite och hamnade vid Borgen på Ringstorp här i helsingborg. Vi tog ett varv runt och Darling blev hundra på att det spökade...
D: men kolla där och kolla sen där
H: (tittar, men förstår inte på vilket) Vad?
D: där är det hjulspår från någon, men inte där....
H: Ja kan ju vara för att dom har vänt igen eftersom där e ett extra par hjulspår där juh...

Så spökhistorian blev enkel. Människan som hade gått med en vagn där hade vid det hörnet vänt och kört samma håll toillbaka igen. Men Darling va hundra...

Har fått en utmaning av min kusin med, men får göra den sen när jag kan ta den andra datorn, har för lite infornmation på den nya datorn.

Så ni får nöja er med detta så länge.

Längtar tills badkaret kommer, fick mail från dom idag där det står att ordern är behandlad. Redan??? Det är ju söndag och allt, men jag tackar och tar emot.


hem och vänder

Tipspromenaden avklarad. Längre tur än vi trodde och massa lera. Va bara lillkillen som va rätt klädd för det vädret. Men nu är leran bortduschad och snart bär det av till Tim o Linda för mat och barnen får leka lite med sen ska lillkillen hem till sin mamma igen.

Imorgon får vi reda på hur det gick för oss på tipspromenaden. Tur det finns google och föräldrar man kan fråga, man vill ju vinna=) Nästa tur får kanske min dator följa med... hihi...

Kallas det fusk?????







Poängpromenad

Ja om en halvtimma ska vi (jag, Darling och Lillkillen) möta Mange och Anneli i Pålsjö skog för att gå poängpromenad. Vi och gamlingarna=) Men mysigt att promena i skogen och iaf försöka lösa några frågor och kanske mata ankorna lite om här e något bröd hemma.
Men jag återkommer senare.

Ha en bra dag=)

Roliga tidningsrubriker

Hittade dessa på Beckas blogg.

Skratta och njut.

Sydsvenska Dagbladet:

Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv

(Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)


21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.

(Åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)

 

Nordvästra Skånes Tidningar:

Mannen dog medan kvinnan avled.

(Och skillnaden är...?!)



Örebrokuriren:

Gynekolog hittade knarkgömma.

(Var undrar man genast?!)

Svenska Dagbladet:

Färre gökar i södra Sverige.

(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i år!)


Ingen av de omkomna hade livshotande skador

(Istället dog de av...??)



Upsala Nya Tidning:

Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.

(Tur att man inte är anställd där...)

 

Bergslagsposten:

Inga spår efter skidåkare.

(Han måste ha flugit fram)


Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.

(Nähä...?)



Ölandsbladet:

Mindre poliser till Borgholm.

(Vad är maxlängden?)



Helsingborgs Dagblad:

Vi skriver alt dåligare.

(Det jör vi vel inte!)

 

Dagens Nyheter:

Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.

(Inte undra på!!)

 

Expressen:

Svältdöd blir vardagsmat.

(Vad blir då festmat?)



Dagen:

Lam pojke bortsprungen.

(Hur lam var han sa du?)



Aftonbladet:

Arbetslösa har rätt till dagisplats.

(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)


Polisen grep torsk i fiskhamnen.

(Var hittar man annars torsk?)


Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.

(Yeah right!)



Östersundsposten:

Krockade med älg på motorcykel.

(Åker älgar motorcykel...?)

 

Metro:

Yrkesmördare misstänkt för mord.

(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)


Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.

(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på

Finlandsfärjor??)


Badkar beställt...



Ett sånt här badkar är nu beställt. Underbart när det kommer. Beställde det från Hemvaruhuset och leveranstid är 3-7 dagar. Jag hoppas på den kortare. Vill bada nästa helg=) 

Fler besökare...

Kom in på någon sida där man kan få massa besökare och även upptäcka en del roliga och trevliga bloggar.
Ganska trevligt så klicka dig in och kolla du med=)

Alcazar och Emilia i Final.

Nu blir det Animalplanet för mig. Otämjt och oklippt började nu kl. 22.00 och Animalpolisen börjar kl 23.00

Jag hade velat vara Djurpolis.....

Dom små liven ska inte behöva se ut såhär:


Melodifestival 2009 deltävling 1

Tycker mest det är roligt att titta på låtarna, sen bryr jag mig inte så mycke. Men gillade faktiskt låt nummer 1, Nina med Tick Tock, vet inte varför men den hade något som jag gillade med den. Får se om den går vidare.

Vilka tyckte ni va bra??

Dagen och gårdagen i bilder...

Igår så va vi en sväng hos Ola. Det va Jag, Darling, Lillkillen, Martin, Emma, Anneli och Ola såklart=)
Kollade på lite tv bla Hjälp och så hjälpte Ola mig med datorerna lite med. Så nu fungerar allt och det går så smidigt=)

Idag åkte vi ner till City och åt och tog en liten promenad efter. Skulle kollat på Bolt, men va bara så kassa sittplatser kvar:( men det kommer fler tillfällen.
Imorgon blir det Pålsjö skog och mat hos Tim o Linda. Skönt som bara den att ha lite at göra.

Korten är tagna mede min nya mobil så kvaliteten är lite sådär. Särskilt inomhus, men gick mycket fortare att ladda upp med så halvbra bilder är väl bättre än inga???



Ola och Martin


Emma


Lillkillen


Hrm... Jag


Lillkillen trött ;)


Mat på Asia Food idag


Snyggaste


Me


Snabbare än Pappa


Vi e egentligen såhär tjocka...


Lillkillen fick fin form;)


Lilla tofsen på hans mössa.


Lilla kisse grå

Barbie 50 år...

men verkar som om hon inte är riktigt nöjd med den tilldelade figuren utan valt att lägga sig under kniven...


bild tagen från Fröken Gynning

Tim Flach - Fotografernas fotograf



Som jag skrivit om tidigare i ett inlägg är jag en otroligt stor beundrare av hans verk. Men glömde ju länka till hans sida så ni själva kan få se mer. Under Equus finns fotografierna på hästarna och under portfolio ligger bilder som ovan.
Alla är verkligen speciella på sitt sätt.

Mitt förra inlägg om honom med lite fler bilder hittar ni här.

Clarins Primer


Clarins Primer Instant Smooth Perfectiong Touch

Denna står nu i mitt skåp och ska testas senare idag. Blev rekommenderad den i sminkaffären och på tredje stället fanns den inne=)

Någon som använder den???

Blondinbella - Fattig??

Va inne på Wysteriias blogg och läste följande (som är kopierat från Dagens Media.)

Blondinbella´s assistent har tydligen skickat det här mailet till Ekolådan.

"Isabella Löwengrip driver Sveriges största blogg "Blondinbella" som nu är uppe i 800 000 unika besökare i veckan. De flesta av hennes läsare är unga människor som ser Isabella som sin stora förebild. Det här sätter Isabella en position där hon har en väldigt stark marknadsföringsförmåga. I slutet på januari flyttar Isabella till sin första egna lägenhet och vill i sitt egna hushåll börja med Ekolådan. Finns det möjlighet till ett samarbete? Vi tänker oss två prenumerationer på Ekolådan mot marknadsföring i bloggen och länk till er hemsida. Vi tror absolut att det här kan bli en win-win-situation!"

Nu är det ju så att jag läste i en blaska här för leden om hur mycket kändisar tjänar. Blondinbella deklarerade ingen vidare inkomst förra året, men iår sa hon att hon skulle deklarera för 500 000 i inkomst och att hon snart va ekonomiskt oberoende. Om man har så gott om pengar, behöver man då tigga till sig prenumerationer????? Har man inte råd att betala själv då????

Hilea blir konfunderad och funderar vidare...

HP mini

Ja en ny dator och en ny mobil följde med mig hem från onoff idag. Underbart. Äntligen kanske jag kommer igång med blogg och internet lite mer.

Blev en Hp mini enligt bild:



och en LG KC550:

 

underbart att ha en telefon som inte sprakar och en dator som jag utan svårigheter kan ha med mig i lastbilen=)
Och inte nog med det.
Den andra datorn fungerar som den ska nu, hur bra är inte det=)

En inernet uppkoppling till sen är det grönt, står i valet om vi ska ha ett mobilt till eller ett i lägenheten...

hmmm.... vad tycker ni???

Back on track...

Kommentarerna som jag inte hade gått igenom har försvunnit???? What??? Så får det ju inte göra. Grrr... haha... ja ja nya tag.

Har aningen mycke problem med datorn så pallar sällan engagera mig att sitta här, men nu är jag iaf inne och säger hej innan jobbet och duschen kallar=)

Ha ett par bra dagar till jag är hemma igen=)

Tim Flach

Jag har hittat min favoritfotograf. Han är en gud på att lyckas fånga hästar på bild. Han fotograferar även annat, både människor och djur, men hästfotografier är han verkligen proffs på.

Vad tycker ni???

horses-1.jpg

horses-2.jpg

horses-3.jpg

horses-5.jpg

horses-6.jpg

horses-7.jpg

horses-8.jpg

horses-9.jpg

horses-10.jpg

horses-11.jpg

horses-15.jpg

horses-16.jpg

horses-17.jpg

horses-19.jpg

horses-20.jpg

horses-21.jpg

horses-22.jpg

horses-24.jpg

horses-25.jpg

horses-26.jpg

horses-27.jpg

horses-28.jpg

horses-29.jpg

horses.jpg


RSS 2.0