Rör på påkarna



För själv ska jag försöka sova lite til. Som jag skrev igår så skulle Com Hem komma mellan 8-11 i morse så jag gick upp vid 7 och röjde av hemma och satte mig och kollade igenom kanalerna på tv:n för att se vad som behövdes göra. Det enda problemet va ju då att det inte sprakade längre... Så jag ringde till Com Hem så dom ställde in mötet här. Så med facit i hand kunde jag sovit ett par timmar till som jag hade behövt då jag inte sovit mer än typ 4 timmar var natt det senaste nu.

Så min dag ser ut som följer; sömn typ två timmar, därefter dusch och så, sen bär det av till väla för att reklamera en dockningsstation till min hårddisk och sist ned till Landskrona för återbesök. Så det va väl allt för sen är det det vanliga, ska laga mat och kolla lite tv och sova typ;)

Emellanåt saknar jag mitt långa hår, men det växer ut och så finns det ju löshår man kan ha i om det behövs med=)


Kommentarer
Postat av: Maria

Det gör han nog =)

Jag behöver ditt nummer på Unibet och så ditt namn, adress och mailadresss =)

2009-02-09 @ 11:45:28
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Fin bild på dig! Nja tyckte så där oxå om mello, gillade inte programledaren hon prata så himla snabbt sen försökte typ va rolig sen lite rörigt med duellerna men alcazar va ju bra tyckte jag :) Hoppas det blir bättre dom kommande gångerna..Kram

2009-02-09 @ 11:45:38
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Minaya

Men du ser ut att fortfarande ha ganska långt hår.. hur långt var det innan då? tack för kommentaren... ja jag hade det underbart vännen.. man får göra det man älskar för en bra sak.

kram

2009-02-09 @ 12:56:04
URL: http://minaya.blogg.se/
Postat av: Julia

haha ja det gör det, hur mkt muffinsrecept som helst där :)

2009-02-09 @ 13:10:43
URL: http://juliakrischel.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ligger runt 5000:- så inte så farligt! Så har gett mig själv köpstopp nu på kläder, får passa på att ha det man har hemma sen shoppa där..

2009-02-09 @ 15:13:08
URL: http://jenlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0