Eftersom Hilea inte

Hinner blogga så får väl jag göra det lite då =)
vad har hänt...?
Jo kan ju skriva om att jag har lämnat min ica runda och bytat jobb..
kör lite längre sträckor som till göteborg västerås osv osv ...
i fredes när min lille tös kom från jobb så kunde hon inte sova dir när hon kom hem så hon var vaken länge till ca kl ett på eftermiddagen när hon precis hade somnat så tyckte jag tt jag skulle ringa henne och det gjorde jag ... jag väckte henne och frågade om hon kunde tänka sig följa med och hjälpa mig köra till västerås, uppsala kungenskurva och linköping för annars hinner inte jag hem til grillningne med mitt jobb ... Hille följde md och var vaken hela vägen upp hon hade ju bara sovigt fyra im efter hennes jobb  .hon fik inte mycket sömn stackare tycker hon är en stark tjej som pallar jobba så mycket med den lille sömnen hon fick... och att hon pallar med mig  =)


Jag är så JÄVLA glad över att jag har träffat denna lille underbara kvinna i mitt liv ♥  ,, hon får mig att känna meningen med livet .. Älskar dig innerligt mycket min Hille





Bild från danmark michel mammas man är fotograf!!


och en liten bilde från midsommar på mig och S:et



Tyckte vi var jätte fina!!!


just nu är Min tös i lastbilen på väg uppåt tråkigt jag vill ha henne hemma vi träffas inte så mycket  pga av hennes jobb men man måste ju jobba för kunna leva...det är så tomt utan henne en STOR bit fattas när hon jobbar...

men du e snart hemma igen ....ååååååååååååååååååå    saknar dig ju



Igår var vi ute med mitt nya jobb grillade på gröningen och sen blev det utgång!!!

vi var på crom och cantina efter grillningen det var najs   ...
men när jag vaknade i morse så  tänkte jag att jag aldrig ska dricka mer haha hur länge kommer det hålla ???
nä nu ska jag ringa min älskling och säga god natt 
ha det gott

Joakim
 

Jag bloggar=)

haha... kommer mer när jag och darlingen vänder i V-ås och beger oss neråt. Nu ska jag sova lite så jag orkar sova lite granna.

natti natti.

väntan...

Arlanda, mitt andra hem, haha. Här är det ställe man nästan alltid får vänta på godset. Men hardom inte fått in sakerna så får man glatt vänta på att det kommer så dom kan få på det på min lastbil och jag kan föra det vidare till helsingborg. Hade flutit så smidigt fram till nu ju, men vem har turen med sig alltid? Särskilt om det är som idag, fredagen den 13e...

Dock ingen otur ännu och älsklingen ligger hemma och sover så jag hoppas att inget händer honom heller. Jag vill ha kvar min älskling juh..

När jag kommer hem imorgon blir det att åka iväg och handla lite matvaror och hem och städa. Mat ska vi självklart ha med, vet bara inte riktigt vad, men lutar väl åt grilla tror jag. Sen blir det nog en tur ned till hamnen och fiska lite=) sen om det får plats i frysen är en annan sak.

Måste bli lite duktigare på att fotografera med så jag kan visa lite kort. Min blogg börjar bli en sådan tråkig blogg med bara text. Inte alls lika kul att läsa då juh.

Nu ska jag fortsätta vänta och surfa lite rundor på nätet... hehe...

ha det bra.

jag och rastplatserna...

Stackars darling blir lämnad åt sitt öde hemma... ensamheten... fat ikväll är han faktiskt iväg på en liten tripp uppåt med en kompis så han är inte själv iaf=) Jag kommer snart igen darling=)

På söndag ska vi till Tosselilla. Som kund hos länsförsäkringar så blev vi bjudna på det så jag och Darling och Tim o Linda och deras son Gideon ska åka dit. Kul och göra något med dom igen=) Håll tummarna för att vädret håller. Så vi kanske kan åka karuseller och bada lite och sånt=)

Nu ska jag in och gå på toaletten och sedan bär det av vidare uppåt. Än är jag inte så trött. blir ljudbok mesta av tiden nu när jag inte pratar med Darling;)

Nästa helg är det midsommar och Mimmi kommer ner från Sthlm=) Kommer bli jättekul. Hon åker med mig ner på natten till fredag och sedan med mig upp på måndag igen=)

Ha det bra iaf. kram kram

yes...

jag lever...

Visst är det otroligt...

Haha, har varit en hel del och inte mycke tid över till datorn. men efter mycket prat så är jag nu iaf tillbaka =) Hoppas ni blir lite glada nu=)

Kom hem från jobb på torsdagens morgon och la mig i solen och halvsov lite. När min darling som kom hem så åkte vi iväg och handlade lite på Maxi Råå och på ÖB. Där finns massor finns massor roliga premiärerbjudanden på Maxi då dom bara haft öppet ett par veckor. På ÖB shoppades det bla lite fiskedrag och ett nytt fiskespö, som vi senare åkte ner till Västra hamnen och invigde. Älsklingen va så duktig så... Han började duktigt med att få två fisk på första kasten i häcklan, men dom va så små så han kastade bara i dom igen så dom fick fortsätta leva. Ett par kast senare fick han en till som fick åka i vattnet igen. Sen blev han ännu duktigare och satte draget i bottnen och fick inte loss det igen. Så då knöt jag ihop ett eget häckla och kastade lite med, men sen ville jag vara snäll mot min darling så han fick oxå kasta med det nya spöt... men va hände då¨??? Jo han satte det i botten med!! Haha. Så där försvann lite nya drag och så rakt ner i djupet, men men. Finns nya i affären och tur är väl det.

Mellan fredagen till lördagen åkte vi till Danmark och hälsade svärmor och hennes man. Det va jag och Darling, hans bror och hans bägge barn. Hans brors tjej stannade kvar hemma då hon skulle jobba på lördagen. Det blev en mycket trevlig vistelse med mycket god mat och lite shopping som vanligt. Men kors i taket så handlade jag bara till Darling. Två par byxor, en kortärmad skjorta, ett par shorts och ett par sandaler. Han är jättefin i det=)

När vi kom hem på lördagen så åkte vi bort till ett par vänner som gått ut högskolan och hade en lite mindre tillställning hemma. Mycket trevligt. Skulle kanske åkt och fiskat senare på natten men älsklingen va så trött så det blev inget. Blev ist en runda till stranden idag innan det var dags att åka hem och fixa färdigt för jobbet.

Så nu sitter jag halvvägs upp till Sthlm och håller rast. Men jag är färdig med den för längesedan så nu får ni nöja er med uppdatering.

Har förresten fått upp ännu en session bland utställningen på MB och det är riktigt kul=) Lägger ev ut en bild här imorgon om jag hinner.

Ha det bra så länge. kram

RSS 2.0