Massa gräs:)

100531_120222 (MMS)

Massa gräs:)


Är detta dagen då allt vänder?????

Har varit en del motgångar nu så det är därför jag inte har skrivit, för vill inte tråka ut er med inlägg som bara är pessimistiska... Men kan va dagen det vänder idag=)

Komemr berätta senare idag om bara allt går igenom=) men kan iaf berätta så mycke att lilla Bebis Doris har fått tid på Stenestad Hästklinik där dom har opererat skador som hennes tidigare så då känns det skönt. OCH hon får gå på mindre bete om inte hältan blir värre av det. Får hålla lite koll. OOOO liten bebis ska få äta gräs...

MASSOR=)



Så nu håller jag på och tvättar lite och sen ska jag ut till stallet och flytta hennes inhängnad till andra hörnet så känns det säkrare med tråden sen ska hon få gå där och gotta sig=)

Hoppas bara de bägge andra sakerna går vägen sen kommer dagen vara fulländad och energin på max=)


Ja då va det morgon...

Igen... Undrar vad man ska göra idag då... Måste fortsätta röjja, men förstår inte varför det är svårare att engagera sig när Darling är hemma trots att han ska sova eftersom han jobbat natten... gäsp...

Men självklart ska han sova i soffan så då kan man inte röjja som man vill...

Men kanske ska prova igenom lite kläder och se om där är något man kan ha eller om man bara ska packa ner typ alla kläder och bara ha framme typ mamma kläderna och långa linnen som fortfarande går att klämma in magen i???


Natta...





Man kan ha kul bara genom att vända på kort;)


Negerbollar...

i massor=)



Står nu i frysen för att bli kalla och hårda=) Inte lika goda annars men en har redan slunkit ner i min mage=)

hihi


Ja vad kan det bli av detta? Jo negerbolla...

100527_214717 (MMS)

Ja vad kan det bli av detta? Jo negerbollar:)


Doris lycklig...

Japp... hon kommer vara en lycklig bebis imorgon för idag har jag gått och hängnat in en bit av sommarhagen till henne. Så imorgon ska hon få gå ut där och äta GRÄS!! Och det är massa gräs där nu;) Och från helgen får hon gå ute på naten när dom andra gör det. Blir billigare för mig och helt klart skönare för henne.

Innan vi åker till Egypten så kommer jag flytta hennes hage så hon säkert har gräs så det räcker då=) Men nu ska det fixas mat, men vet inte riktigt än hur och när Darling ska jobba så får kolla lite om jag ska fixa lasagne idag eller imorgon... För det tar ju sin tid att göra;)


Jordbodalen...

Tog oss en promenix till Jordbodalen och matade ankorna... eller änder kanske det heter. Dom har ju fått tillökning så va ju tvungen att se dom små luddiga sakerna=)

   



   



Jagar iväg fiskmåsarna=) haha... hon hänger i stjärten;)



Avslutar med en bild på Darling när vi gick förbi lekplatsen;)


Kök = Typ check..

Anledningen till att jag skriver typ är att jag inte fått packat upp lådorna jag packat i andra lägenheten. Det får inte plats någonstans=( haha...

Men känns onödigt med att packa upp allt när man ändå har planer på att flytta så försöker tömma lådorna lite och packa ner sånt som man inte kommer att använda och ställa ner i källaren. Ju mer som är packat när flytten väl är ett faktum ju mindre och packa då. För då lär jag antagligen vara så tjock så jag kommer inte orka vidare mycke...

Nackdelen är att lådorna blir för tunga när man packar kökssaker så bottnen ramlar ju typ ut men man har ju bara massa tunga saker i ett kök... varför???????

Snart är helgen här iaf, skönt. Hoppas vädret håller i sig så vi får en fin liten trip=)

Need to go on in das kitchen..... blä... inte lika kul att städa idag... haha...


Dagens outfit = Check...



Scania tshirt Team Sportia byxor och sockar med katter på...
Värsta outfiten för att städa;)

Och JA Jag tycker jag är snygg när jag gör så;)

 

Liten bebis ville oxå va med på bild...

Dagens outfit...

Japp, väntar bara på at min sega dator ska rotera korten. Fattar inte varför den är så fruktansvärt seg på allt. Måste nog gå in och klaga. Min andra lilla dator gick inte att laga så fick en annan ny dator, men aldrig varit med om något så segt. En sak att det är segt kanske på internet, men att rotera kort och öppna program och allt. SEGT!!!

Under tiden jag har skrivit detta så har den inte ens hunnir halvvägs igenom roteringen av typ 5 kort... Då förstår ni vad jag menar.... Jag är inte så jättesnabb på att skriva på datorn heller så det tar sin tid...

Ja ja... kollar lite facebook så länge...


Graviditetspingla=)

Ja nu har jag fått beställt en Bola från Babytime tyckte den va så söt med små fötter på=)

Dom har även så grymt söta magband med gulligt tryck på, men får beställa mer när jag känner att jag har pengar=)



Men nu ska jag borsta tanden och snarka kudde=) sov gott alla


Jaha... då va det kväll...

Har nu avnjutit grillad fläskfile med potatissallad och vanlig sallad... mums...Handlade en elgrill på Gekås när vi va där igår så vi fick ju inviga den, men med facit i hand så ska man inte ha hela fläskfile bitar på utan skiva den... jävlar vilken tid det tog att grilla... men gott blev det iaf.

 Hittade dock bara en liten pygme bild på en sån elgrill vi inhandlade, men orkade inte fota våran...  haha... fan va lat man kan vara;)

Snart blir det nog dags för sängen så jag kan få röjt mer imorgon och kanske även lite i andra lägenheten. Darling jobbar inte förrän på eftermiddagen så kanske kan få lite bärhjälp från andra lägenheten. Ska ju bara packas ner i källaren här för det känns onödigt att packa upp det när vi klarat oss så länge utan sakerna.

Måste prova igenom mina kläder nu med för jag har ju växt aningen mer. Det har bara sagt tjoff de typ två senaste veckorna... hoppas det stannar av nu lite;) hihi...annars kommer jag bli jumbo;)


Toalett = Check

Japp då va nästa del avklarad=) Hej vad det går, men nu måste jag snart dra mig till stallet coh sen blir det mat, så köket får nog tas under morgondagen. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska rida Doris lite där ute, skulle behövas kanske eller om hon bara får gå i en större hage lite och äta gräs. Ska iaf rida henne lite imorgon. Ska skritta ut en svänn med en tjej i stallet som har en lugn filbunke till häst=) Doris behöver ha lugnande till uteritter nu... hihi...



Rent=)


Vardagsrum = Check

Ja nu va vardagsrummet städat med=) känns så jäkla skönt när det går framåt=)



  

  

Duktig att fota allt eftersom med tycker jag=) Ibland överträffar jag min egen förmåga... haha...

Nu ska jag gå vidare på toaletten vilken nog inte ska ta så lång tid då den storstädades för inte så längesen så snart kommer ett inlägg till kanske;)


Sovrum = Check

Japp, sovrum färdigstädat=) ska bara moppa golven sen och dra ett till varv med dammsugaren, men ingen ide förrän det andra i lägenheten är färdigt för det kommer bara yra massa katthår när jag röjjer resten... eller iaf det jag hinner med..

  

Svårt att fota i motljus dock;) men jag har tom fått hängt upp gardiner=)



Och självklart är Bruno och Rosa med=)


Idag är en mycket bättre dag=)

Gårdagen va ganska mycke pest med först nedslående besked om att skadan min älskade Doris har kanske aldrig kan läka så då kanske man skulle avliva henne, men så säger en annan vetrinär att det ska gå att operera så nu är man uppsatt på akuttid hos landslagsvetrinären Jonas Tornell utanför Helsingborg. Hoppas bara dom ringer innan vi åker till Egypten.

Så som ni förstår så ville jag inte alla va med igår och nu under graviditeten så är jag så jäkla känslig med så vi stack till Ullared efter lite ekonomiskt övervägande dock, men något va man tvungen att göra. Så åkte dit och kom därifrån med massa mammakläder, en del sparkdräkter till bebis, lite filt och så till bebis med... med massa Barbapapa på=) Tycker dom e sååå söta=)



Vet vi hade en sån tavla när vi va små... undrar om min syster har den eller om den finns kvar. Måste nog undersöka detta och se om jag kan tjuva den isf=)

Ska iaf leka mannekäng sen idag eller imorgon och fota lite så ni får se, men först ska det röjjas. MASSOR!! Har energi nu så det ska gå bra. Efter ett samtal innan så sker något underbart till helgen som jag inte vill beräta riktigt än vad det är, men efter sommaren så kommer hela livet bli så mycke bättre om allt går vägen nu=)

Så nu ska jag sätta igång och röjja och ni får nöja er med detta så länge;)

Komemr nog något MMS inlägg under tiden;)


Vecka 25...

beroende på hur man räknar då, men jag vill ha det till att jag är i vecka 25...

Ni som kan: Jag hade min sista mens första dag den 28e november 09 och är beräknad till den 4e sep 10... vilken vecka dag är man i?? Står massa olika på nätet...

  

  

Nu ska jag hämta Darling på jobb, sen blir det nog en tur till Ullared för jag behöver bli på lite bnättre humör...


Lite nere...

Men kommer inte ge upp!!!!!

Har pratat med fler vetrinärer nu elelr fått hjälp av Sophie Karpe. Så nu står jag i akuttidskö till Jonas Tornell, landslagsvetrinären utanför Ängelholm. Hoppas han har mer erfarenhet av Doris svullna ringled... Kommer iaf släppa henne på bete med dom andra til helgen så länge till hon har varit där, för så mycke som hon flyger rundor i sin sjukhage gör hon inte på långa vägar i stor hage. Eller om jag får hängna av en lite mindre hage i sommarhagen där hon kan gå ett par veckor iaf.

Vill ju hon ska kunna njuta av livet som bebis.

Blir det att hon ska opereras så funderar jag på att låta det vänta till hösten och låta hon gå på bete under sommaren som en normal treåring.

Eller vad tycker ni??


A new day has come...

Och jag väntar på att lönen ska komma in på mitt konto... vill veta vad jag får ut innan man planerar något vidare. Sista lönen jag får in och sen blir det bara från försäkringskassan, eller bara och bara men man får lära sig leva på mindre.

När bara lönen kommer in och Darling sen slutar jobb så vi kan planera dagen så kanske vi ska kolla på ett hus om det finns kvar. Blir en vända upp till Ullared förhoppningsvis idag för att köpa lite stängselstolpar så Bebis Doris kan få gå ut på gräs hon med=) Hon tycker det är gott med gräs=)


Duktiga jag=)

Ja nu har jag faktiskt varit duktig=)

Har fått diskat upp all disk och sitter åter i soffan med en tallrik Valios laktosfria vaniljyoghurt, en stor bit gurka och massa vatten=)

Måste dricka massa vatten=) Särskilt nu när jag äter extra järntabletter=)


Är bra lat... haha

Har fortfarande inte kommit igång, men nu börjar jag bli hungrig och mycke roligare att fixa mat när det är diskat och lite rent juh=)

En spakväll får jag nog ta en annan dag;) hah...


Washingtime.....

blääääää.....
Trött på att diska. Vill flytta nu så det känns lönt at sätta in en diskmaskin!! Men måste få gjort någonting idag iaf. Har ju bara mer eller mindre legat på soffan och svettats hela dagen. Dock va jag ju uppe med Darling redan klockan 04.45 och det är ju inget jag klarar av riktigt nu har jag märkt...

BEBIS!!!!!

Inte göra mig så trött!!!!

Och till råga på allt så är det premiäa på Norska Hollywoodfruar... ville ju se dom små bitcharna... haha...

ja ja, jag klarar mig nog utan det med. haha... men lite vatten först och sen får jag ta disken iaf=)

Ha det kul alla... Det ska jag... not... hehe


Balkongkisarna...



Om ni kollar det lilla fönstrer ovanför dörren så står det liiite öppet... 2styck katter, en styck avrt lurv och en styck liten fläckig, hade under tiden jag va iväg tagit sig upp och ut på balkongen... åååå...
Jag kom hem och satte mig på toa, men möttes bara av en tjock grå katt, alla brukar annars komma och vilja hälsa när man kommer hem. Sen hör jag kattjamande och jag ropar lite och då jamas det ännu mer, så när jag va färdig på toan så tog jag en kattjakt, men den gick ganska fort...
Det lilla fönstret har stått öppet senaste månaden iaf och dom har ju inte tagit sig ut innan, men man ska aldrig säg aldrig me de små liven;)

Får hålla det stängt et tag tror jag... haha...


Dags att göra något...

Fan efter att ha svettats i soffan med en styck katt över halsen så är det nog dags att engagera sig lite. Kom precis ett ösregn ute med, underbart... haha... not...

Ska ner och ta en välbehövd solning idag oxå och sen ett bad med olja och fixa naglarna lite=) det där med röjandets tecken va väl i överkant kanske... har ju inte fått mycke gjort direkt...

Försökte mmsa in en bild som jag fick av Darling innan med, men det vill inte fungera=( och jag som inte har någon kabel till telen i denna lägenheten. Ja ja... Nu ska jag dra mig, blir nog sola först och sen stallet=)


Fy vad mätt jag är;)

På massa nudelsoppa... som dessutom blev lite överkokt=( mindre gott. Men jävligt mätt iaf och hade kunnat sova flera timmar nu, men klockan e snart 2 och jag måste få något gjort idag oxå, fast någon halvtimma skadar väl kanske aldrig;)

Det ser så skönt ut när kisarna jäser här hemma ju;)








Yey=)

Godkänt från försäkringskassan med min sjukskrivning iaf. Känns skönt att det är färdigt, sen när pengarna kommer är ju en annan sak, men bara att det är godkänt gör att man inte behöver oroa sig om man får pengar... bara lite när;)

Nu ska jag fortsätta vila lite fast får flytta katten först för hon va snabb med att sno min plats när Försäkringskassan ringde;)


Godmorgon=)

Eller ja... ja har varit uppe ett tag, men ska vila lite nu så man har ork hela dagen. Har ett par samtal att ringa först bara och lite tabletter att äta. Vitaminer och järntabletter. Känner mig ganska frisk nu iaf, är fortfarande löite hes och snorig och lite skrovel i halsen, men är helt klart på övertågande =)

Vet inte riktigt vad som händer idag ännu. Blir nog en dag i röjandets tecken som vanligt, man orkar ju bara lite åt gången, sen blir det nog en kväll åt mig själv med ansiktsmask och lite så. Kanske tom ska måla naglarna nu när dom växt ut lite grann=) Får se vad orken faller mig på;)

Darling är påväg mot Näshulta för att lossa idag och väntas inte åter förrän imorgon någongång så har kvällen helt för mig själv;)


Time to sleep...

Blir en tidig morgon i morgon och jag är trött nu så jag säger godnatt till er där ute...

SOV GOTT!!!!!


Maten avklarad...

Och nu ska vi bege oss mot andra lägenheten och luka ogräs och klippa gräs. Så otroligt roligt, men ett måste. Har mycke kvar att göra hemme med men man får göra det man kan göra ute medan det är bra väder.
Ska till Doris sen med, men ingen motion för henne idag. Hoppas hon inte får spel i hagen imorgon bara...

Vill ju hon ska bli bra i sitt ben. Jag smörjer medel på varje dag iaf, men tycker inte det är någon skillnad=( Får se vad vetrinären säger på åb sen efter egypten. Det skulle ju vara segläkt och dröja iaf två månader innan det va ok. och det va en minimum tid. Blir nog att hon släpps på bete efter återbesöket vad som än sägs så får hon gå där och njuta av sin ledighet som treåring innan allvaret börjar som 4åring=)

Liten bebis behöver lite roligt=)


Duktiga oss=)

Fast långt ifrån färdiga... Men en matpaus nu med nudlar sen ska vi faktiskt lyxa lite med pizza=)

  

Darling viker tvätt på sitt sätt;)



hmmmm.....



Kise Svart gillade iaf den vikta tvätten;) men snart ska den in i garderoberna så hon får väl njuta så länge;)


Viker tvätt;)

100523_130251 (MMS)

Viker tvätt;)


Kattattack....

  

  

  

  

  


Hallojsan...



Känns skönt man har vakter när man sover ensam;)

Inatt har jag otroligt nog sovit riktigt bra. Vaknat några gånger för att gå på toa, men inte haft några problem med att somna om igen. Kändes i kroppen att det va välbehövligt.
Darling spelar lite och lillkillen kollar på film på datorn, men om 20 min så ska vi börja med att vika tvätt här och sen blir det luka ogräs i andra lägenheten. Eller ja... inte i men i trädgården, men det förstod ni va?? hehe...

Igår va vi på släktkalas på Darlings sida. Han träfade några som han kände igen men inte hade en aning om att han va släkt med;) hehe... Sedan åkte vi till hans moster och hennes man och satt och pratade lite och kusinerna fick leka lite=) full rulle där med så lillkillen har sovit gott han med=)



Det är så underbart att kunna sova hela ...

Det är så underbart att kunna sova hela natten. Visst? Suck. Haha. Gick väl och la mig vid 12 halv 1 i natt och vaknade kvart i 3 igen och är fortfarande vaken. Blev förkyld sen helgen så det är därför. Har varit uppe och kurerat mig med hostmedicin och Bafusin och hoppas att jag kommer lyckas somna igen. Passade även på att bre en hög mackor som Darling kan ha med sig till jobb.brukar göra 6st till honom men han brukar äta upp dom till kl. 10 på förmiddagen så nu gjorde jag 10st så får vi se vad han säger om det;) men nu har jag snart varit vaken i en timma så nu måste jag verkligen försöka sova. Kram och god natt:)


Kött/grönsaks soppa/röra står nu och puttr...

100518_132655 (MMS)

Kött/grönsaks soppa/röra står nu och puttrar på spisen. Innehållande köttfärs lök champinjoner paprika potatis morötter och zuccini. Om det blir gott återstår att se;)


Hur segt som helst...

Lillkillen hade inte vaknat strax innan 8 så då gick jag in och väckte honom, men under tiden han åt frukost somnade jag på soffan och vaknade 20 över 9... Gäääsp... brukar ju lämna lillkillen vid 9 när jag lämnar honom, men idag gick inte det visst...

Åkte om Drottninghög och sjukgymnasten på vägen hem och fick tid nu kl 15.00 för mina foglossningsbesvär så ska väl dra ihop någon mat här innan jag åker dit. Se vad dom säger om det och vad man kan göra för att förebygga att få ont och undvika att göra typ.

Sen blir det stallet och lilla Dorisen. Funderar på att börja rida henne lite lätt. Känns som det är bättre att hon springer kontrollerat än flyger i luften som hon gör i hagen... Kan ju ringa vetrinären först och kolla kanske. Men åhhhh.... beslutsångest...

hej och hå... luden tå...

Ja får väl skriva ett litet inlägg här kanske=)

Är förkyld så humöret gick ner en del (som om det inte va kasst som det va) men har iaf varit uppe sedan 6 tiden och badat och druckit mig en kopp te. Ska börja duka fram frukost för lillkillen vaknar när som och ska få i sig mat och sen blir det dagis för hans del=)

Håller tummarna för att vädret håller sig ganska bra idag för tänkte ge mig ut på lite kontrollerad motion på lilla Doris. Hon står ju på vila egentligen, men flyger rundor så mycke i hagen så får nog börja motionera henne så smått ist så hon kanske kan hålla sig lugn i hagen. Dumt hon sliter upp skadan ju.

Har fortfarande inte orkat kopiera in bilder från facebook, men kan kolla om det finns något roligt kort på minneskortet som sitter i datorn kanske=)



en liten bild på en styck liten katt=) På tal om katt så ska jag gå och ge Katt Svart p-piller direkt innan jag glömmer av detta.

See Ya..

God Morgon... typ...

haha... neee. Så illa är det inte, för jag har varit vaken sedan i morse=) Och mått ok hela dagen jäömfört med andra eftersom man inte drack något igår=)

Ska kopiera lite bilder från facebook och lägga upp här så ni får se med, men orkar inte nu. Åkte frtån Fegen vid middagstid, om Gekås en snabbvända och lämnade igen en förstärkare med dvd som small för ett tag sedan. Va även inne och köpte ett täcke till Doris och lite annat smått, men inget stort direkt.

Sen va det om Getinge en snabbvända och dricka kaffe hos Jonny och Jeanette, men jag och Jeanette höll oss till te=) Fick oss lite skratt iaf... hihi....

Sen va det ner och till lilla Doris och fixa mat till henne=) och nu är man hemma och ska slappa lite och sen blir det dusch och sängen. Ska till stallet tidigt imorgon för att fixa Doris hage hon har en förmåga att bita loss tråden för hon har lärt sig att där inte är någon ström...

SUCK!!!!!!!


Hihi. Det mås bra dagen efter;)

100516_120418 (MMS)

Hihi. Det mås bra dagen efter;)


Ja nu sitter vi på Fegenfesten och dricker...

100515_222739 (MMS)

Ja nu sitter vi på Fegenfesten och dricker en öl, eller ja jag dricker vatten så bebis e glad:) har lyssnat på På G och sen spelar Hardcore superstar. Trevligt trevligt:)


Bebis igen:)

100515_144538 (MMS)

Bebis igen:)


Men gäääsp...



Ja idag är man uppe lite med tuppen. Ska fixa iordning mig och sen bär det av till stallet innan man rullar vidare mot metropolen FEGEN och Fegenfesten. För min del blir det ju inget drickande och vet inte ens om jag ska in på området, men kolla lite terrängbilar och tävlingar tänkte jag att jag skulle göra iaf.


Hmm...

Känner att jag verkligen vill komma igång med det där jag tyckte va så kuil med bloggen innan, min grava självironi och allmänna humor;)

Känns mest som jag bloggar via MMS nu för tiden när jag fottar något och visst det är väl bra det, men kan ju kanske engagera mig att skriva lite här från datorn med kanske?

Va ju duktig i typ 2 dagar och svarade på kommentarer med men sen gick det bara utför med det med. Tror jag ska komma igång med bloggandet lite först innan jag börjar svara på mängder kommentarer varje dag. Eller....

Ja igång ska jag på något jäkla vänster. Men blir alltid nbågot annat i vägen. Vad vet jag inte riktigt för jag har ju ganska gott om tid på dagarna så borde hinna.... men borde och gör är två olika saker.

Igår loggade jag in på blogg.se och skulle skriva och satt nog med nytt inlägg sidan i typ 10 min... helt tom och kom ingenstans... suck....

Men nu ska jag sova och försöka samla krafter inför morgondagen. Blir en trip till Fegen och om Gekås på vägen hem på söndagen för att lämna igen vårat hemmabio som inte fungerar som det ska...

Sov gott alla sålänge...


Bebis

100514_143838 (MMS)

Bebis


Kisen myser:) härligt att sträcka på tassa...

100512_143412 (MMS)

Kisen myser:) härligt att sträcka på tassarna lite:)


Efter:)

100512_115204 (MMS)

Efter:)


Före

100512_113554 (MMS)

Före


Ja det blev lite skillnad;) nu får det pla...

100512_112751 (MMS)

Ja det blev lite skillnad;) nu får det plats massa mer påsar.hahafast kan vara bättre att ta slut på de som är där först kanske. Ska gå på sorteringspåsarna nu med tänkte jag så blir dom lättare att ta med sig ner:)


Dags att fixa iordning bland plast påsarna...

100512_111255 (MMS)

Dags att fixa iordning bland plast påsarna kanske?


RSS 2.0