jobb idag...

ja... sitter i telefon och tar tag i gammal skit och bara nollar allt som finns.

Men finns fortfarande en del som ska krigas för. Om det sen är företaget som gjort fel för att dom skickat ut räkningarna i någon annans namn och adress ist för den som tydligen egentligen stod på skuldens folkbokföringsadress eller den som tagit emot räkningarna och låtit dom gå till inkasso i sitt namn och sedan manipulerat företaget så mycket att hela skuldn inklusive inkassokostnader flyttades över till den som skulle haft breven från början.

Jag peronligen tycker ju att båda gjort fel. Eftersom parterna båda står på skulden så kan det ju vara snällt att meddela den andra när skulden kom att den får betala den. Är ju lite skillnad på 3500 kr som den va på från början till 13000 som den är på nu för ingen meddelat att den finns. Men den ska inte betalas härifrån iaf. Absolut inte inkassokostnaderna.

Är absurt att det får gå till såhär och att folk som har så mycke gemensamt kan göra så mot varandra. Det bara förstör hela tiden med andra saker. Och så sägs det att det inte handlar om pengar. Varför inte betala då. Sakerna är ju levererade dit och brukas av den personen. När vi får hit sakerna kan jag börja gå med på att betala in kapitalskulden. Men då fan ingen ränta och skit. Det får ju faktiskt den andra parten skylla sig själv att den inte meddelat att räkningarna kommit eller skickat tillbaka till företaget med meddelandet att det är fel adress. Men i vilket fall som helst så är det stöld oh den delen har redan tagits om hand så nu väntas bara allt från alla nämnder och sådant innan något händer.

Men numer sker allt skriftligen oh inget mer i telefon så allt ska gås igenom igen fast med brev. Alla parter kommer nog få skicka in sina synpunkter och sen får man se vad som händer.

Nee... nu ska jag äta lite och försöka fixa lite. Blir bara så trött på all skit. Det tär och förstör mer än man tror. Även er gemensamma del tar skada av sådana här saker. Att det inte är ärlighet och öppenhet gentemot varandra. Men känns som det finns en viss njutning av att Försöka förstöra för den andra, men styrkan att stå emot är det inget fel på längre. Alla svar finns alltid svart på vitt om man bara öppnar ögonen.

over and out

Kommentarer
Postat av: S.Bryde

vad ær det nu då,,,,,,,får ni ej lugn o ro snart ?? de e ni værda kram på er

2008-09-15 @ 14:22:16
Postat av: MiA

Stå på dig.

Man klarar och orkar mer än vad man tror i slutändan.

2008-09-15 @ 16:42:59
URL: http://mizzraven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0