update...

förra inlägget försvann.. :( datorn dummade sig så nu får ni bara lite kort så länge...

Men datorn blev aldrig bra så ni får lite blandat nu... i fre va vi en tur och åkte någon karusell på festivalen och köpte byxor och en väska till mig och tryckte varsin tshirt till mig och darling, sen blev det en öl på en resturangs uteservering. Va även ute lite på kvällen, men det va tråkigt så vi stack hem ganska tidigt.

På lördagen åkte vi ner tidigare på dagen och fixade armband till oss och åkte helikopeter och massa mer karuseller, det va grymt kul=) Sen va det hem och äta och ner på stan igen och kollade rundor lite. Men festivalen sög verkligen grymt detta året så vi gick till Bulls ist och träffade där Sophie och Dan och drack en öl med dom tills det stängde.


På söndagen va det ut till Arild för fotografering i klipporna. Blev nog faktiskt riktigt fräcka kort. Fotograf va Göran Heckler (hoppas han stavar det så) Ska lägga länk när jag är hemma och har hans hemside adress om han har någon... Noll koll... haha... Efter det åkte vi till Darlings jobb och övningskörde lite. Han va jätte duktig min pojk. Han ska skaffa sig släpkort nu så då får han övningsköra med mig. Vad är inte bättre än att kunna övningsköra och få betalt för det... Mycket bra=)

Så nu kör jag min sista tur upp till Stockholm innan semestern börjar=) Totalt underbart. På måndag åker vi till Cypern, till värmen och solen och massa utflyckter. Vi kommer ha det så underbart och lovar att göra alla så avundsjuka här hemma. Ska även en kryssning till Egypten och det kommer vara super det me juh.

Fick ju hem min kamera med. Den va jättesnygg. Så nu ska det börja fotas massor=) Ska köpa en väska och kanske en halsrem till den med. Kan vara bra att ha om man ska ha den i cypern kanske. Har massor att göra innan vi åker. På tors ska vi upp till Falkenberg och göra synundersökning och skaffa linser med. Mycket billigare där uppe så då tar jag ju hellre det där och passar på att hälsa på släkten lite snabbt med. Har ju köpt en liten present till min lilla systerdotter Esther. Hon kommer vara så söt i det. :)

Va nere på stan i dag med och shoppade, men inget till mig otroligt nog. Bara massor till pojken=) Blev hela 9 artiklar till honom, men kan ju inte skriva vad det är för då är det ju inget roligt att se honom öppna det ju... ;) Men hoppas han blir glad iaf...

Nu ska jag fortsätta köra så ha det så bra så länge...




Kommentarer
Postat av: CityGirl

oj oj har hon fixat håret =) Vart har du gjort det? kramar.

2008-07-30 @ 10:54:05
URL: http://citygirl.nu
Postat av: Maria

Exakt!

2008-07-30 @ 23:29:39
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: S.Bryde

vi ses på søndag kram på er

2008-07-31 @ 12:16:55
Postat av: Marika your kuzze

grattis på din fd namnsdag:)

2008-07-31 @ 22:31:11
URL: http://marika79.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0